Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, ti milyen barátnőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti milyen barátnőre vágytok?

Figyelt kérdés

Olyanra aki mindent rátok hagy, vagy olyanra aki kicsit követelőzőbb ? pl. nem mehetsz el nélküle bulizni..

vagy a kettő között?

#barátnő #akaratosság #engedékenyebb
2013. máj. 17. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
csak szeressen.
2013. máj. 17. 21:34
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

én biztos a követelőzőbbet választanám, legalább érezném, hogy fontos vagyok neki. Ha rámhagyná, akkor úgy venném, hogy tojik a fejemre...

Pedig ez nagy különbség :)

2013. máj. 17. 21:34
 3/15 anonim ***** válasza:
Én annak, hogy velem akar bulizni csak örülnék.
2013. máj. 17. 21:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Hát én nem e szerint a szempont szerint kategorizálnám... De ha már így kérdezted, akkor a kettő között valahol belőve :D
2013. máj. 17. 21:36
 5/15 anonim ***** válasza:

Alapból nem megyek el nélküle bulizni mert szeretek vele lenni és nem rejtegetem az ember párját a haverjainak is el kell fogadni mert nincs beleszólásuk. De azt meg ne mondja nekem senki hogy mit csináljak. Persze meghallgatom a véleményét és ha jogos akkor el is fogadom. De a parancsolgatás anyámra emlékeztet és hát ő se tudott :D

23/F

2013. máj. 17. 21:37
 6/15 anonim ***** válasza:

aki figyelmes és aki szeret

ha úgy van mindkét fél nyugodtan el mehet "pasis" meg "csajos" bulizni, nincs egyikünkön sem póráz

2013. máj. 17. 21:37
 7/15 anonim ***** válasza:

Inkább a kettő közt. Az sem jó ha annyira rám hagy mindent de az sem ha nagyon követelőző. Ilyen közös bulikba szerintem egyértelmű hogy együtt megyünk, de ha ilyen csajos meg pasis bulik vannak akkor még is jobb nélküle, plusz én nem vagyok az a nagy bulizós, így lehet neki könnyebb lenne ha 1-2 alkalommal nélkülem menne, főleg akkor ha csak az ő baráti társasága van ott. De én szeretem ha szinte mindenhol együtt lehetünk, de sajnos a mostani páromról ezt nem nagyon mondhatom el. Néha van hogy direkt kéri hogy ne menjek vele a buliba, legtöbbször péntekenként külön bulizunk már szinte mindig. Ő mondta hogy máskor lehetünk együtt, de itt ne.

Nos ez azért nekem már sok, azért lenne jó a kettő közt.

2013. máj. 17. 21:41
 8/15 A kérdező kommentje:
csak én attól félek,ha elkezdek "követelőzni" h vele szeretnék lenni, hívogatnám annak vajon örülne? vagy túlzás lenne. végül is neki is van saját élete, nem várhatom el tőle,hogy minden nap keressen
2013. máj. 17. 21:42
 9/15 anonim ***** válasza:
na nálam ez nem lenne gond mert nincs saját életem
2013. máj. 17. 21:44
 10/15 A kérdező kommentje:
tanácstalan vagyok:(,mert nekem mindig hiányzik :)
2013. máj. 17. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!