Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem szeretnek kedveskedni a szerelmüknek v mi kis ajándékkal?
vagy éppen a játékboltba :)
úgy gondolom egy lányba\nőbe több személyiség lehet,lehet vad érzéki,azt éjaszakára tartogatja,de akár lehet egy kedvenc szomszéd lány is,aki szivesen segit az öregnéniknek bevásárolni,vagy éppen eljátszadozik a gyerekekel..olykor huncut és mosolygós,máskor vad és tüzes érzéki,aki mindent megtesz a szerelméért hogy kielégitse..Nem kell egyböll 6 éven alulinak titulálni mert szeretem az ilyen kedves dolgokat..
ma 16:44
Te meg elég szánalmas vagy hogy neten keresztül megtudod ezt álapitani,amúgy 7 éves vagyok..
"töllem már kapott egy aranyos plüst és egy szép képeslapot is.."
Ő is ennyire odavan a plüssökért, vagy csak te hiszed ezt olyan jó ajéndéknak?
Sokszor azzal lepjük meg a másikat, amit mi jó ajándéknak gondolunk és ez nem biztos, hogy az, amit a másik szeretne. Ha te plüsst akarsz kapni, akkor vezesd rá, hogy valami ilyesmit szeretnél.
ma 16:50
Végre egy értelmes válaszoló :)
ment a kéz!
igen rákellene vezetni..
vagy éppen a játékboltba :)
úgy gondolom egy lányba\nőbe több személyiség lehet,lehet vad érzéki,azt éjaszakára tartogatja,de akár lehet egy kedvenc szomszéd lány is,aki szivesen segit az öregnéniknek bevásárolni,vagy éppen eljátszadozik a gyerekekel..olykor huncut és mosolygós,máskor vad és tüzes érzéki,aki mindent megtesz a szerelméért hogy kielégitse..Nem kell egyböll 6 éven alulinak titulálni mert szeretem az ilyen kedves dolgokat..
Igen, de a stílusod és a kérdésed alapján benned max 2 van, a csaj, aki a plázákat rója tátott szájjal, a másik, aki ugyan ezt csinálja az ágy sarkában egy kis plüssért cserébe. Nagyon jól járt veled a barátod, olcsón megúszta. ;-)
ma 16:52
igen a plüssök nem olyan drágák :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!