Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha még nem volt barátom?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és még nem volt barátom. Ez nem azt jelenti hogy nem lehetett volna, szimplán soha sem olyan kérdezett meg akit én szerettem volna és úgy voltam vele hogy ráérek.:D2013. máj. 17. 14:03
1/6 anonim válasza:
Nem gáz, de az viszont gáz, hogyha ilyet kérdezel.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak érdekelt más véleménye is.
2013. máj. 17. 14:13
3/6 anonim válasza:
Ne mások véleményére alapozd az életed! Akkor legyen barátod, majd ha Te akarod és kívánod!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2013. máj. 17. 14:16
5/6 anonim válasza:
Szerintem nem. Nálad idősebb fiúként sem volt még soha barátnőm, de én magam nem érzem cikinek, az pedig, hogy más erről mit gondol, nem tud érdekelni :)
6/6 anonim válasza:
Nem, én 26 vagyok, de még sosem volt barátnőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!