Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz ez a parfüm?
Figyelt kérdés
A barátomnak szülinapja van,és vettem neki egy parfümöt..nagyon lerí,hogy nem egy minőségi ,jó parfüm?
Jó..nem a lacoste meg ilyenekhez képest..nekem nem olyan rossz az illata,de bánom,hogy megvettem.Mit gondoltok,valaki szagolta már??
2013. máj. 17. 12:23
1/6 anonim válasza:
Ha szereteten alapul a kapcsolatotok, egy vödör szarnak is örülni fog.
2/6 A kérdező kommentje:
Jóó,de mivel olcsó volt eléggé,ezért nem fogja gagyinak és szánalmasnak tartani??:(
2013. máj. 17. 12:28
3/6 anonim válasza:
Honnan tudjuk tetszik-e majd neki? Nem is ez a lényeg, ha nem tetszik neki majd nem használja, de a tudat, hogy gondoltál rá és szeretettel adtad sokkal lényegesebb.
4/6 anonim válasza:
Így van, ahogy a 3. is mondja. Ha őszintén szeret, mindegy mit adsz. Örülni fog neki, maximum nem használja, ha nem az ízlésének megfelelő! :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat..:)
2013. máj. 17. 12:34
6/6 anonim válasza:
Parfümöt venni eleve elég nagy lutri, de nem amiatt, hogy márkás-e, sokkal többet számít, hogy tetszik-e neki az illata. Azt meg mi ennyiből nem tudhatjuk, de még te sem. Mindenesetre ha neked tetszik, az már jó pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!