Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavar ha 1 lány nem tangát, hanem hagyományos bugyit hord?
Tegnap láttam egy kérdést itt, azt írta egy srác, annyira szeretne már barátnőt, h azt se bánná ha nem tangát hord..
Nektek ez ennyire fontos? Szerintem azért abba, h ki milyen féle alsóneműt hord, ne szóljon már bele a partner. Az persze egyértelmű, h a barátom kedvéért felvennék olyat, ami neki jobban tetszik (ami nem extrém), de nem azért, mert ő akarja, hanem mert én szeretném.
hát azért nekem még soha nem ment bele a boxerem a vágányba..
Én is inkább, csak 1-2 esetben veszek fel tangát, nem szeretem, egyszerűen nem ahhoz vagyok szokva, na meg ugye bevág.. Mégis azt veszem észre, a mai lányok mondjuk úgy a huszonévesek szinte csak azt hordanak, és egymás közt kibeszélik, megszólják aki nem azt hord. De mondjuk az ilyenek IQ-ja nem túl magas.
22/L
Mindenki azt hord, amit akar.
Férfiként nekem csak az a gáz, ha egy lány az alapvető dolgokkal nincs tisztában és pl fehér nadrág alá fekete tangát vesz. Vagy ha csípőnacit vesz, és a tanga centikkel fölötte ér véget. Vagy ha a fehérneműje már lehasznált.
Amúgy én franciabugyi-párti vagyok, mondjuk tangát még nem láttam a páromon...
Én francia bugyit hordok vagy normálisat, utálom a tangát, senki kedvéért nem húznám fel. Aki meg annyira szereti nézni a tangás hátsókat, nézze ezt, hátha elmegy a kedve:
én személy szerint mindig tangát hordok, nekem meg a sima a kényelmetlen, idegesítő...kb 14 éves korom óta nem is volt rajtam hagyományos :) meg egyébként a fiúk többsége tuti, hogy jobban felizgul a tangára, mondta bárki bármit!
De persze emellett nem nézem le azokat, akik hagyományosat hordanak, mindenki eltudja dönteni, hogy mi a jó neki, az viszont undorító szerintem, ha fehér gatya mellé veszik fel és átlátszódik!
Lehet, hogy felizgul a tangára, csak az nem mindegy kin van.
Egy fehér, hájas segg látványa baromi izgató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!