Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megrendelte és használta, hogyan jött be nektek a Visszaszerzem az exem c. megoldásrendszer?
Ez körülbelül olyan, mintha lenne egy almám, ami megromlik, és utána szeretném azt, hogy megint olyan fényes alma legyen, amilyen volt, persze ez nem lehet, de azért én még áltatom magam.
Egyszerűbb lenne fogni és venni egy másik almát.
Meghalt a kutyád, de meg akarod tartani?
Semmi értelme.
Értelmes válaszokat várnék, ha lehetséges! Nem tudjátok de mi egy félreértés miatt váltunk szét de csak időlegesen...
Sajnos egy rosszakaró nő híresztelt rólam valamit ami nem igaz, és a fiút is meggyőzte erről. Tisztáztam magam! Most valószínűleg az a helyzet hogy rendezi magában a dolgokat!
Igazából ezt az egész megoldásrendszert (Visszaszerzem az exem) annak találták ki akik még szeretik egymást de valamilyen (külső) ok miatt szétmentek.
Ha valaki már nem érez semmit akkor nincs motivációja a találkozókra, nem akarja az egészet tehát igy nem fog segiteni a módszer mert már a telefonálási szakaszban csúnyán elküld. Ha barátok maradtok akkor talán még lehet esélyed.
De ha kiszeretett belőled vagy beleszeretett másba akkor sajnos azon nem lehet segíteni, tényleg el kell engedni. Csak érzelmekre lehet építkezni.
Nekem is a Joyrider féle van meg, természetesen a nőknek szóló...
Én nem hiszem, hogy ne lennének benne még érzelmek irányomban, és ezt most nem büszkeségből vagy egyéb másból mondom! Egyszerüen mert eddig vele volt a legjobb és úgy érzem neki is velem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!