Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig szeretem az ex barátomat és ő is picit de van barátnője. Szerintetek visszaszerzem még?
Figyelt kérdés
Érdemes várnom? Mert én tiszta szívemből szeretem!!!2010. júl. 15. 17:52
1/9 anonim válasza:
Ha téged szeretne, miért lenne mással? NEM.
2/9 anonim válasza:
Honnan tudod,hogy ő is szeret még "picit"?:O és akkor miért szakítottatok??Szerintem kevés esélyed van rá(vagy inkább nincs is..),hogy visszaszerezd..
3/9 anonim válasza:
mindharman gyujtsetek ossze annyi exet, amennyit tudtok, es alapitsatok kommunat
4/9 anonim válasza:
Mintha magamat látnám a volt barátnőmmel pár hónapja. Nem...a válaszom, ne várj....ha nem hagyja el azonnal érted a mostani párját, akkor nem is fogja...én azóta megismertem egy kedves lányt és paff eltűnt a nagy szerelem.
5/9 anonim válasza:
depressziós lennék mint az állat.
nem tudnám feldolgozni, és elfogadni, h köztünk tényleg mindennek vége, és h ő már mással érzi jól magát, és mást szeret...
elszedném a csajtól, akárhogy is, de megpróbálnám visszahódítani! én ebbe nem nyugodnék bele a helyedben!
minden tőled telhetőt meg kell tenned a cél érdekében, de komolyan!
18l
6/9 anonim válasza:
Lépj túl rajta és ne akard tönkre tenni a mostani kapcsoltatát, ha igazán
7/9 anonim válasza:
szereted akkor békén hagyod és túllépsz rajta. (előző válasz befejezése)
8/9 A kérdező kommentje:
MErt ő mondta hoyg szeret még valamennyire.. ő fél évet várt rám de engem befolyásoltak.. pont az befolyásolt aki most a barátnője.. az után jöttek össze hogy én összevesztem a barátnőmmel ( a mostani csajával )
2010. júl. 22. 15:34
9/9 anonim válasza:
Előfordulhat olyan is hogy a fájdalom kellős közepén betoppan valaki az ember életébe beleszeret majd egy idő után mèg is rájön hogy az exe után érez még valamit minden nap rá gondol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!