Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjunk barátok, szakítás után?
Figyelt kérdés
Miután szakít két ember, az egyik mindig azt akarja, hogy "azért maradjunk barátok". ha egyszer vége a szerelemnek, hogyan tudna két ember "barát" maradni? Milyen barátság lenne abból? (2 évnél hosszabb kapcsolatra gondolok)2009. okt. 2. 08:10
11/15 anonim válasza:
majdnem egy éve lett vége egy kétéves kapcsolatomnak és nagyon szeretném ha barátok lehetnénk, de sajnos nem tudom hogy ő mit gondol, nem szeretném ha félreértené azt hogy egyszerűen nagyon fontos nekem.
egyébként meg eddig megvoltam győződve róla, hogy szerelem után nem lehet barátság, jó lenne ha ez nem lenne így.
F24
12/15 anonim válasza:
hát ez az, pont úgy van ahogy a kérdésedben is leírtad, hogy lehetnének emberek akik szerelmesek voltak barátok.. sehogy. vége a szerelemnek elmúlt viszlát nem kell erőltetni a haverkodást, ti nem haveroknak indultatok. hagyni kell a másik felet és magunkat is túllépni. általában az egyik fél elhatározásából történik a szakítás, ergo a másik még érez, így hatalmas nagy önzőség tőle barátságot követelni, olyan mintha a koldusnak aki kenyeret kér követ dobnál. ha te vagy az érző és ejtett fél akkor persze bele fogsz menni a haverságba, de csak annál nehezebb lesz kiheverni, tudatosan szivatod majd önmagad, tehát az egyik fél mindig sérül, aminek vége annak vége bele kell törődni.
13/15 anonim válasza:
Mi 3és fél évig jártunk a volt barátommal,és szakitás után megbeszéltük ,hogy barátok maradunk.Egy évig még úgy fájt,hogy mindössze 2szer találkoztunk,meg egy-két sms,néha msn-en beszéltünk.De most,hogy egy év után most ,hogy már eltünt a fájdalom,megint egyre többet beszélünk,és tök jól eltudunk beszélgetni,komoly dolgokról is,meg elhülyülni.A szerelem ami ano nagyon erős volt bennem,egyszerüen átalakult meleg szeretetté. Én nagyon örülök,hogy igy alakult,és ,hogy ilyen jóba maradtunk .=)Hisz ő ismer engem a legjobban,és tudjuk ,hogy mindig számithatunk egymásra =)
14/15 anonim válasza:
nincs eszénél az( a szakítás után), aki a másikról nem képes lemondani
Régi töritanárom mondta ki,sok fájdalmas évtől megkímélt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!