Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok egy kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy kapcsolatban a 9 év korkülönbségről? én 14 vagyok . ő meg 23 nagyon durva? Hmm?

Figyelt kérdés
én nagyon szeretem meg ő is engem de hát tudjuk h fognak szekálni minket e miatt én parázok is kicsit ... de anyám azt mondja h nem számít a 9 év csak boldogok legyünk :))
2013. máj. 16. 15:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Te kérdeztél, mi válaszoltunk. Ne röhögtess már, egy 23 éves pasinak nagyon gáz 14 éves csajjal járni. A huga is lehetnél :D
2013. máj. 16. 16:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha nem érdekel akkor a rossebért fárasztasz minket a hülye kérdéseiddel? Csináld ami jól esik, kit érdekel? Majd egy fél év múlva jössz vissza sírni, akkor adunk esetleg tanácsot is.
2013. máj. 16. 16:13
 13/22 anonim ***** válasza:
Azért vagyunk mi bunkók mert nem azt mondjuk amit szerettél volna hallani ?
 14/22 anonim ***** válasza:
Most még nagyon sok a 9 év mert te gyerek vagy ő meg felnőtt. A kor előrehsladtával egyre kevésbé sok. Idős korra meg már fel se tűnik hogy pl az egyik 60 a másik 69 éves. De most még sok. Készülj fel, hogy sokan fognak miatta megszólni titeket, és van is erkölcsi alapjuk. Én 24 vagyok de nem tudom elképzelni, hogy párkapcsolatban éljek egy 14 évessel, akármilyen felnőttesen és jól néz ki.
 15/22 A kérdező kommentje:
hát jo ...
2013. máj. 16. 16:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Hát gratulálok anyukádnak is, meg neked is, hogy ennyi eszed van. Javaslom figyelmedbe!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2013. máj. 16. 16:16
 17/22 A kérdező kommentje:
ink felejtsétek el h ez ki lett irva
2013. máj. 16. 16:22
 18/22 anonim ***** válasza:
53%

Véleményt kérsz, mikor amúgy is tudod, hogy igen, gáz a helyzet, és utána leoltod azt, aki tényleg meg is mondja ezt? Logika...

Amúgy igen, nagyon sok, és a srác helyébe akkor sem álltam volna szóba veled, míg ilyen fiatal vagy, ha kettéagyon gyilkolódom a szerelemtől.

Két év múlva talán visszatérhetnétek a témára.

2013. máj. 16. 16:30
 19/22 anonim ***** válasza:
először tanulj meg írni. te kislány vagy, ő felnőtt férfi, maximum meghúz egyszer és szia.
2013. máj. 16. 18:35
 20/22 anonim ***** válasza:
25%
Én támogatlak!!A barátom és köztem 7 év korkülönbség van,és szerintem tégy úgy mint én:Tűzz ki magadnak egy célt,ami:Az,hogy örökké bármi és bárki ellenére is együtt maradtok!Az én barátom is normális meg szerény srác szall nem olyan mint manapság a sok idióta! :) hajrá!boldogságot! ;)
2013. máj. 19. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!