Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy látszólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy látszólag minden rendes pasit az érdekli, hogy szűz vagyok e még? 15/L

Figyelt kérdés
2009. okt. 2. 07:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy beszélsz, ahogy írsz, ne csodálkozz, ha egy pasi rögtön a lényegre tér... azután meg kondenzcsík... :P
2009. okt. 9. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Nem értem hogy miért a helyesírást kell kritizálni ha nem ezt kérdezi valaki. A 3 lehetséges választ leírták, egybegyűjtve, vagy azért mert a szexre hajt és a gyakorlott korodbeli lányokat kedveli, vagy azért mert a szexre hajt és a korodbeli lányokat szereti "felavatni"(trófea mint már utaltak rá) a harmadik lehetőség pedig, hogy tényleg azért kérdezi mert nem egy kurv*t akar,hanem szerelmet, aki ilyenkor már nem szűz, és tulajdonképp 2 nél több fiúval volt ott már sejteni lehet hogy nem lehet túl sokat várni a lánytól. Mind a 2 féle lánnyal volt már dolgom és én is megerősítem ezt a dolgot :)
2009. dec. 15. 22:21
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

Én minden csajtól megkérdezem, hogy szűz-e még. Ha igen akkor otthagyom. Nem akarok több hónapot várni a szexre+utána is lehet, hogy nem jó vele.

+ rendes pasiként nem akarom csakúgy elvenni egy csajnak a szüzességét, hogy aztán otthaggyam, ha mégsem működnek a dolgok. Olyan csajra van szükségem, aki fel tudja dolgozni, ha otthagyják, és nem kesereg azon, hogy lefeküdt e vkivel, vagy nem.

2009. dec. 15. 22:23
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Azert mert 15 vagy. A te korodban velem is pontosan igy volt, azota eltelt 4 ev es senki sem kerdi meg.
2009. dec. 15. 22:58
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
Én mindenkitől megkérdem. Minimum azt, hogy hány csávóval volt. Alap.
2009. dec. 15. 23:05
 16/19 anonim ***** válasza:

ugyan nehidd már azt hogy mert te 19vagy ő meg 15éves sokkal okosabb vagy nála.nemkéne pattogni.bocs off..

am szerintem ez baromság én fiu vagyok és mégis számtalanszor kérdezték fiuk-lányok is.

17/F

ki a f@szt érdeklixD

2009. dec. 15. 23:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem akar olyan első barátnőt, aki már nem érintetlen. HA Ő az akkor a nője is legyen az pl.
2009. dec. 16. 01:16
 18/19 anonim ***** válasza:
Ebben mégis mi olyan nagy dolog ? :S Szerintem ha már ott tartotok hogy megkérdi vagy is jóban vagytok,meg akar is tőled valamit csak joga van tudni hogy az vagy e vagy sem.Manapság 13 éveseket is megkérdezik már nem hogy 15 éveseket.Szerintem ezen ne akadj ki..Mármint azon hogy megkérdezik. 15/F
2009. dec. 16. 02:29
 19/19 anonim ***** válasza:
Csak ennyi baj van ? akkor hoá fáj a fejed ? nyugi. Kicsit tapintatlan de majd elmúlik(vagynem).
2009. dec. 16. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!