Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan nő, aki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan nő, aki az alacsonyabb pasikra bukik? Ismertek ilyen nőt?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok nálam alacsonyba nővel lenni, szeretem ha egy nő mellett biztonságban vagyok, magasabb nálam, de sajnos ilyen nőből kevés van :(
2013. máj. 15. 21:10
 1/10 anonim ***** válasza:
A baratnom
2013. máj. 15. 21:11
 2/10 anonim válasza:
ennek pont fordítva kellene lennie
2013. máj. 15. 21:13
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Én 182 cm magas vagyok, de a magassarkúban 190 is. Nem szeretnék egy törpével sétafikálni.

Ezt azért vedd figyelembe.

A magassarkúmról azért nem mondok le.

2013. máj. 15. 21:15
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as sok minden kéne hogy úgy legyen, de kivétel mindig van én egyéniségnek hívom. Valamiért ilyen nőkre bukok :) Szeretem ha magasabb nálam.
2013. máj. 15. 21:15
 5/10 anonim ***** válasza:
81%
Figyelj, nem avval van a gond hogy magasabb nőkre buksz. Hanem hogy avval érzed magad biztonságban. B*zdmeg te vagy a férfi, bármi van neked kéne megvédeni a nőt, kiállni mellette, nem fordítva. Most ha éjszaka mentek az utcán és szembe jön 2 cigány és belétek kötnek akkor majd a bnőd verje őket orrba?
2013. máj. 15. 21:18
 6/10 anonim ***** válasza:

#4:Szerintem a hozzád hasonló nők gyökerek.Neked komolyan többet ér egy retkes cipő,mint egy emberi lény.Én olyan magas lehetek,mint te.De törpének azért nem nevezném magam.

Lehet mondani akármit,de nem feltétlenül kell magasnak lenni,ahhoz,hogy egy ember nagydarab legyen.Rám sokszor azt mondják,hogy stram gyerek vagyok,pedig nem vagyok 2 méteres.

Kérdező:Mindenki talál párt(rajtam kívül).Ismerek olyat,aki 166 centi és mégis másodjára házasodott.

2013. máj. 15. 21:21
 7/10 A kérdező kommentje:

"Most ha éjszaka mentek az utcán és szembe jön 2 cigány és belétek kötnek akkor majd a bnőd verje őket orrba?

"

Hol élünk??? Állatvilágban :D

2013. máj. 15. 21:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha már itt tartunk én 170 centi vagyok és sok szép barátnőm volt, de mindegyik alacsonyabb nálam! Azt meg hogyan gondoltad, hogy biztonságba akarod érezni magad egy nő mellett?o.O Nem fordítva gondoltad?
2013. máj. 15. 21:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 165 centis srác vagyok és volt már 170 centis barátnőm! És biztonságban érezte magát mellettem, mert ha kell megvédem azt akit szeretek és ezt érezte is. 23F
2013. máj. 15. 21:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem az a gáz, hogy magasabb nőt szeretnél, hanem az indok.

Engem nem zavar, hogy a barátom alacsonyabb nálam (pár centi), amíg biztonságban érzem magam vele. Nyilván nem várom el, hogy nekimenjen egy nála jóval nagyobb férfinak - senkitől -, de ne meneküljön mögém, ha baj van, mert férfiatlan.

2013. máj. 15. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!