Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki az alacsonyabb pasikra bukik? Ismertek ilyen nőt?
Én 182 cm magas vagyok, de a magassarkúban 190 is. Nem szeretnék egy törpével sétafikálni.
Ezt azért vedd figyelembe.
A magassarkúmról azért nem mondok le.
#4:Szerintem a hozzád hasonló nők gyökerek.Neked komolyan többet ér egy retkes cipő,mint egy emberi lény.Én olyan magas lehetek,mint te.De törpének azért nem nevezném magam.
Lehet mondani akármit,de nem feltétlenül kell magasnak lenni,ahhoz,hogy egy ember nagydarab legyen.Rám sokszor azt mondják,hogy stram gyerek vagyok,pedig nem vagyok 2 méteres.
Kérdező:Mindenki talál párt(rajtam kívül).Ismerek olyat,aki 166 centi és mégis másodjára házasodott.
"Most ha éjszaka mentek az utcán és szembe jön 2 cigány és belétek kötnek akkor majd a bnőd verje őket orrba?
"
Hol élünk??? Állatvilágban :D
Nem az a gáz, hogy magasabb nőt szeretnél, hanem az indok.
Engem nem zavar, hogy a barátom alacsonyabb nálam (pár centi), amíg biztonságban érzem magam vele. Nyilván nem várom el, hogy nekimenjen egy nála jóval nagyobb férfinak - senkitől -, de ne meneküljön mögém, ha baj van, mert férfiatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!