Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le szegényt?
5 éve együtt vagyunk párommal, és most megkörnyékezett egy közös ismerős. Egy darabig viszonoztam a dolgot, azt hittem, barátkozni próbál, de amikor már szívecskéket küldött, éreztem, hogy gáz van. Egy időben nekem is tetszett, számomra sem volt közömbös, ezért sokat beszéltem vele, Skype-oltunk, stb. Most teljesen belém esett, meg akarta ölni magát, mert nem lehetek az övé, és eszébe sem jut mást keresni, mert állítólag eddig én vagyok az első normális ember az életében. Nem akarom megbántani, de én a páromat szeretem, és vele akarok maradni. A párom tudja azt, hogy beszéltem vele, és nem volt közömbös, azt letisztáztuk. De azt nem tudja, hogy megint beszélgetünk. Próbálom a srácot levakarni, de félek, hogy tényleg kinyírja magát. Hogyan tudnám lerázni úgy, hogy ne bántsam meg?
Köszönöm :)
Már mondtam neki, hogy van más is rajtam kívül, nem csak én, de őt nem érdekli, mert azok az ő szemében - idézem - rib*ncok.
Nem tudom mennyire gondolta komolyan az öngyilkosságot, de szerintem abban a helyzetben van, hogy kiheveri, és csak nyomatékosítani akarja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!