Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le szegényt?

Figyelt kérdés

5 éve együtt vagyunk párommal, és most megkörnyékezett egy közös ismerős. Egy darabig viszonoztam a dolgot, azt hittem, barátkozni próbál, de amikor már szívecskéket küldött, éreztem, hogy gáz van. Egy időben nekem is tetszett, számomra sem volt közömbös, ezért sokat beszéltem vele, Skype-oltunk, stb. Most teljesen belém esett, meg akarta ölni magát, mert nem lehetek az övé, és eszébe sem jut mást keresni, mert állítólag eddig én vagyok az első normális ember az életében. Nem akarom megbántani, de én a páromat szeretem, és vele akarok maradni. A párom tudja azt, hogy beszéltem vele, és nem volt közömbös, azt letisztáztuk. De azt nem tudja, hogy megint beszélgetünk. Próbálom a srácot levakarni, de félek, hogy tényleg kinyírja magát. Hogyan tudnám lerázni úgy, hogy ne bántsam meg?

Köszönöm :)

2013. máj. 15. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Magyarázd el neki, hogy te a barátodat szereted, és biztos van más lány is a világon, aki megfelel számára.
2013. máj. 15. 20:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Szólj a közeli barátainak, hozzátartozóinak, ha ők nem hajlandóak tenni semmit, akkor a rendőrséget keresd meg, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik. Annak, aki öngyilkossággal fenyegetőzik, mert nem lehet övé egy nő, gondjai vannak és pszichiáter segítségére szorulhat, mert kiszámíthatatlan, hogy miért csinálja ezt. Nem tudhatod, hogy komolyan beszél-e. Persze, mivel fenyegetőzik, valószínű nem gondolja komolyan, de nem szabad elbagatellizálni!
2013. máj. 15. 20:14
 3/6 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki, hogy van más is rajtam kívül, nem csak én, de őt nem érdekli, mert azok az ő szemében - idézem - rib*ncok.

Nem tudom mennyire gondolta komolyan az öngyilkosságot, de szerintem abban a helyzetben van, hogy kiheveri, és csak nyomatékosítani akarja magát.

2013. máj. 15. 20:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Semennyire sem gondolta komolyan, csak azt akarja hogy figyelj rá, és komolyan vedd. Menekülj az ilyentől.
2013. máj. 15. 20:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha már most (csak laza ismeretség van köztetek) öngyilkossággal fenyegetőzik, akkor sajnos biztos, hogy mentálisan sérült. Óvatosan de egyértelműen mondd meg neki, hogy te a párodat szereted, és ezért nem lehet köztetek semmi. Nem kell durván fogalmazni, nem kell szépelegni, nem kell se pozitív se negatív értékelést róla megfogalmazni, csak normális hangnemben megmondani, hogy ez a helyzet. Ha utána sem szabadulsz tőle, akkor a helyedben tutira a családjának szólnék, na meg persze a párodat sem ártana beavatni ebbe.
2013. máj. 15. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Magadnak csináltad, magadnak kell megoldanod!
2013. máj. 15. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!