Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik fiúba vagyok szerelmes?
Figyelt kérdés
Van egy 2 éves kapcsim,másik suliba kerültem és tetszik 1 fiú,sokat gondolok rá.De a barátomnak is örülök meg a másiknak is.Melyik a szerelem?2009. okt. 1. 20:31
2/11 anonim 

válasza:

lol XD, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? szerintem még várj a pasizással...
3/11 anonim 

válasza:

honnan tudjam
neked kell eldöntened hogy kit szeretsz
4/11 anonim 

válasza:

szerintem tudakozóba kérdezd meg, vagy a Budapest tv-s jósló műsorban
5/11 anonim 

válasza:

deelég komolyan tűnik a dolog, szóval joshibharatban is lazán befértek
6/11 anonim 

válasza:

A "két éves kapcsi" meg a mindkettönek "örülök" alapján azt mondom, egyik sem szerelem.
7/11 A kérdező kommentje:
17 vagyok.Lehet várnom kéne még, de akkor elvesztem a 2 éves kapcsimat.És nem tudom mit akarok.
2009. okt. 1. 20:45
8/11 anonim 

válasza:

"Melyik fiúba vagyok szerelmes?"
te sem tudod akkor én honnan szopjam ki ?
9/11 anonim 

válasza:

Tudod hány "kapcsit" fogsz még elveszíteni?
10/11 anonim 

válasza:

20:39: a Budapest tv már megszűnt, ott nem talál választ!!! XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!