Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire taszít az, ha egy lány mindig társaságban van?
Figyelt kérdés
Én például sohase vagyok egyedül, mindig van velem legalább 2 barátnőm, de nagyrészt még ennél is többen. Lehetséges hogy ezért nem mernek nálam a fiúk kezdeményezni?2013. máj. 15. 17:37
1/8 anonim válasza:
Mindig? Az ágyban jól jön plusz 2 csaj:)
4/8 anonim válasza:
Hát én is társasági vagyok de azért mikor hazamegyek mikor megyek az egyetemre akkor nem lóg rajtam 8 ember... :D Félsz egyedül vagy mivan?
5/8 A kérdező kommentje:
A mindiget nyilvános helyre értettem.
2013. máj. 15. 17:39
6/8 anonim válasza:
Am félénkebb srácok már nem mernének oda menni.Na meg aki tapasztalt az is 2x meggondolja mert jobban belehet égni.
Amúgy nem gáz,oda megy hozzád valaki és félre hív beszélgetni.Gondolom belemennél.
7/8 anonim válasza:
Persze. Akkor nem csak az van, hogy téged kell leszólítania, de közönség is van hozzá. Mindehez jön az is, hogy valószínüleg meg kell szakítania egy párbeszédet.
8/8 anonim válasza:
Nagyon! Igen, ezért nem mernek nálad a fiúk kezdeményezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!