Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki nem jár bulizni, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem jár bulizni, az hogyan ismerkedik?

Figyelt kérdés
A bulizás nem az én világom, és ciki már, hogy 20 évesen még nem volt barátom (lány vagyok) és szeretném megtudni, milyen lehetőségeim vannak ismerkedésre a bulizáson és az interneten kívül! Értelmes válaszokat kérek!

2013. máj. 15. 16:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Könyvtár sport, koncert, színház, bevásárlóközpont stb
2013. máj. 15. 16:21
 2/11 anonim ***** válasza:
erre én is kíváncsi vagyok, nem szeretem a discokat..
2013. máj. 15. 16:21
 3/11 anonim ***** válasza:
Sport, valami szakkör, tanfolyam, kávézók, könyvtár, stb.
2013. máj. 15. 16:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát ha ezt a 2-t kizárod akkor nem sok minden. Baráti társaságon keresztül, esetleg munkahely, iskola stb. Én személy szerint nem vagyok nagy bulizós de ha neten nem ismerkednék (utána rövid időn belül találkozni is szoktam) akkor nem sok csajt ismertem volna meg mostanság :) 23/F
 5/11 anonim ***** válasza:
társkereső, facebook. Amúgy meg bulihelyen nem érdemes ismerkedni..:D Max ha egy éjszakás kalandokat szeretnél
 6/11 anonim ***** válasza:
társkereső oldalak...ha ciki ha nem, én eddig minden barátnőmmel onnan ismerkedtem meg :)
 7/11 anonim ***** válasza:
Szakkör,tanfolyam,kávézó,park,de amúgy net.
2013. máj. 15. 16:23
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne hidd azt, hogy ciki, hogy nem volt még barátod. Az én első barátom 19 évesen volt.

Bulikon kívül sok-sok helyen lehet ismerkedni. Ismerősökön keresztül, iskolában, tanfolyamon, akár közlekedéskor. Az első barátom a szomszédunk volt. A másodikat akivel 12 évet voltam együtt, közös ismerősökön keresztül ismertem meg. A harmadikkal Interneten találkoztam, a negyedik, a férjem pedig ismerősön keresztül találkozott velem.

2013. máj. 15. 16:24
 9/11 anonim ***** válasza:
Otthonülős típus vagyok. Hát.. nagyon ritka ha kimozdulok. Én úgy ismerkedtem meg egy helybéli sráccal, hogy elkezdtünk beszélgetni fb-n. Utána találkozgattunk. De hát ő bulizós tehát nem is lett több. pedig mindketten többet érzünk mint barátság. De tudjuk, hogy ugysem működne...De amúgy néha ha elmész könyvtárba vagy moziba vagy bármi esetleg barátnőddel valamerre hidd el megtalálnak majd akik akarnak. :)
2013. máj. 15. 17:00
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 15. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!