Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csók az utcán? 35-36 éves pár vagyunk. (két hónapos kapcsolatban. ) Nem illik csókolóznunk az utcán? 36/F
Nem arra gondolok, hogy nyalni-falni egymást, de találkozáskor egy-két csók, illetve séta közben, vagy a megállóban egy spontán csók??
35/L SMS:
"Kérlek ne csókolj meg az utcán, vagy sok ember előtt. Ennyi idős korban az emberek már nem szoktak az utcán csókolózni! Nem illik! Nem vagyunk már tinédzserek komoly emberek vagyunk!"
Vélemény?
Üdv!
Nyalás-falást nem utcán... Csókból is csak a gyorsat vagy inkább a puszikat, vagy a puszinak álcázott csókokat utcára...
(Szóval undorító, amikor embertömegben ott cuppog valaki idegen pár a füledbe...)
Na de sms-ben kérni ezt???
1. Ezek szerint nem kedve szerint él, hanem a külvilágnak. Pár év múlva olyan vitáitok lesznek, hogy ne ezt az inget vedd fel, hanem azt, mert majd mit fognak szólni a postán, ha ebben meglátnak? Hisz postára nem illik így menni, ez inkább a strandra való... Még később:
Építsünk nagyobb házat, mert milyen ciki hogy még mindig azt látják az emberek, hogy ebben a kis viskóban élünk...
2. sms-ben? akkor a kommunikáció is zűrös köztetek.
3. Ez a csaj szűz még, vagy mi?
Ez nem korfüggő, más értékrend. Én is ebben a korban vagyok, valamivel több is, de simán csókolózom utcán!
N
Néhány válasz..
- Tuti hogy 35.
- Ugyan nem szólt, de a "testbeszéd" alapján tényleg nem szereti, szégyenlős.
- igen, jó nő.
- Szerintem nem zűrös a kommunikáció, valószínűleg így akart nyomatékot adni a mondanivalójának..
- Nem szűz.. (KOS)
- Nem talál cikisnek. Ezt a kérdést felvetettem, puszi, szájra puszi bármikor.. "Csókhoz már idősek vagyunk.."
- "Más értékrend" Igen, szerintem Te fején találtad a szöget..
Köszönöm a véleményeket, jól esett a gyors reagálás!
Mindenkinek szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!