Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FONTOS nekem! Kibékülhetünk még? Hiányzik
a sztori annyi hogy van egy srác aki az osztálytársam és tavaly nagyon jó barátok lettünk és kezdtem úgy érezni hogy ez már több is mint barátság és ő is mondta hogy többet érez irántam mint barátságot és hogy szeret :)
aztán jött az érettségi és emeltre mentünk mind a ketten és nem egy helyen volt...kérdeztem tőle aznap msnen hogy milyen lett neki de tiszta bunkó volt és mondta hogy hagyjam békén...én mondtam neki hogy akkor békén hagyom de ne bunkózzon velem mert megkérdeztem hogy mi volt?!?!?
aztán egy ok-kal elintézett és azóta nem szól hozzám:(
suliban sem köszön, levegőnek néz szinte, nyáron nem taliztunk mert nem egy városban lakunk
mostani tanévben jóban van egy csajjal de semmi komoly, a csaj amúgyis gyépés...de mindig nevetgél és néz hogy hogyan reagálok...
Nekem hiányzik és szeretnék kibékülni vele! mit tegyek? írjak neki? személyesen elég szarul esne ha elküldene:(:\\\'(

Nem lehet hogy hallott valamit rólad (ami esetleg nem igaz)? Vagy hogy félreértett valamit?
Ezt tudom elképzelni amiatt bunkó.
Ha pedig nem mész oda hozzá és kérdezed meg, hogy mi baja veled, akkor mindig ezen fogsz tipródni, nem? Ígyse-úgyse szól hozzád, szóval tovább már nem ronthatod a helyzetet szerintem.
hát igaz...ha ezután sem szól hozzám marad minden a régiben de legalább megpróbáltam:(
köszönöm, de várok még hasznos válaszokat, véleményeket!

hiába vársz, erre nincs hasznos válasz.
most, vagy soha. igaza van a fenti válaszolónak, ennél rosszabb már ugyse lehet. ha meg rákérdezel, lehet hogy percek alatt tisztázhatjátok a helyzetet és happy end ^^

Én nem értem azt, hogy érettséhiztetek és az érettségi után megint kezdődött nektek a tanév??
Hogy lehet ez...
Mindegy..szerintem tisztézd ha lehet...
Talán az a baja, hogy fél, hogy szerelmeslesz beléd és lehet, hogy nem akar beléd szeretni ls ezért próbál elfelejteni...
Habár nem tudom, hogy mi oka lenne rá..nem tudok okot...és nem tudok a történteekből semmit..de ki tudja...csak feltételeztem

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!