Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aztmondja, hogy szeret, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aztmondja, hogy szeret, de három napja nem keres. Most ilyenkor mi van? Nemérdeklem? L

Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 12:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak poénból írtam ,tudom hogy nem csak szexre kell neked. Viszont az furcsa hogy nem esik le miért írtam. Egy cipőben jártok a barátoddal ,ugyanakkora az esélye hogy arra vár hogy te keresd mint fordítva! És ugyanakkora az esélye hogy fél évig csak a szex miatt volt veled mint hogy te vele! Magyarul hülyeségeken aggódsz.

Eszméletlen hogy a nők mindenből képesek problémát csinálni. Ha hiányzik hívd fel ,mond el neki, kérdezd meg mi van vele.

Egyébként a párkapcsolatok különböző szakaszaiban másképpen ragaszkodunk egymáshoz, és általában a két félnek nem egyszerre száll fel a rózsaszín köd. De a rózsaszín köd mindig csak ideiglenes és egy párkapcsolat akkor jó ha anélkül is jó. Annál az időszaknál amíg az egyik jobban ragaszkodik a másik viszont már a függetlenségét próbálgatja megértőnek és türelmesnek kell lenni mindkét félnek. Mondjuk egyébként is szóval ezzel semmi újat nem mondtam. :)

2013. máj. 15. 13:24
 12/15 anonim ***** válasza:
Ajj. Ne legyen már ez probléma, fél éve a palid, le is feküdtetek már - ilyenkor már nincs helye játszmázásnak, meg "most te jössz" hülyeségeknek.
2013. máj. 15. 16:16
 13/15 A kérdező kommentje:
bár bele látnék a fejébe....
2013. máj. 15. 21:37
 14/15 anonim ***** válasza:
ez nem kapcsolat,hogy nem keress amugy te is hivhatad volna es nem 3nap utan
2013. máj. 16. 14:45
 15/15 anonim ***** válasza:
en a helyedbe fel hivnam es meg kerdeznem hol volt idaig es hagynam a fenebe ez nem szerelem
2013. máj. 16. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!