Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aztmondja, hogy szeret, de három napja nem keres. Most ilyenkor mi van? Nemérdeklem? L
Figyelt kérdés
2013. máj. 15. 12:06
1/15 anonim válasza:
Szerinted?Nyilvánvaló.Ha érdekelnéd keresne,ha egy percre tudna felhívni,hívna.De nem keres.
2/15 anonim válasza:
Felhiv majd holnap vagy kesobb jaj ne haragudj dragam de olyan elfoglalt voltam ....az ilyeneknek bekit kell hagyni ne,h mar te hivd fel h mivan elfelejtettel amikor hiv hallgasd meg a dumajat es mond meg h az ember nem 1 napra valo es hagyd beken aki keress az fel hiv minden nap h mivan veled es elmondja h szeret
4/15 A kérdező kommentje:
csak arra kellenék neki?? Egyszer volt meg.... Vagy már megkapta??? Fél év után volt meg,és igazán türelmes volt......
2013. máj. 15. 12:14
5/15 A kérdező kommentje:
ne hagyjatok itt léci!!!!!!!!!!! Mondjatok valamit!!!!!!!
2013. máj. 15. 12:18
6/15 anonim válasza:
nekem igy lett vége,nem keresett a lány 3 napig,majd kerstem,és végül azért szakitott velem,mert még én hivtam,hivogattam amiért eltünt 3 napra
7/15 anonim válasza:
haha 66os cool story bro
kérdező: te sem keresed,tehát biztosan nem szereted és csak a szexre kellett neked, kár volt fél évig szivatnod szegényt. :D
8/15 anonim válasza:
Arra nem gondoltál,hogy arra vár hogy te keresd ?
9/15 A kérdező kommentje:
köszi 8-as..... Ha a szexre kellett volna,nemvártam volna fél évet,hogy biztositsam magam arrol,hogy biztos legyek benn,hogy ténleg akarom-e. Arra jolett volna olyan is,aki rögtön kaphato. Ezen kivül,most nemlennék rosszul,hogy nemkeres.... Amugy én cssk szerelemből tudok szeretkezni!!!! Érzések nélkül nemér az egész semmit!!!! Honnan tudjam,hogy ö is azt várja,hogy én keressem?? És ha ragacsnak tünök??
2013. máj. 15. 13:02
10/15 A kérdező kommentje:
bocsi 8-as, a 7-esnek akartam...
2013. máj. 15. 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!