Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjon olyankor egy lány ha megkérdezik tőle, hogy miért nincs barátja?
Figyelt kérdés
Annyira nem szeretem ezt a kérdést, mert egyszerűen nem tudom mit válaszolhatnék rá. Amikor megtudják a fiúk, hogy nincs barátom és már évek óta nem is volt, akkor mindig elképednek és ezt kérdezik.
Az a vicces, hogy én se tudom rá a választ. Szóval találjatok ki nekem valamit! Köszi! :D
2013. máj. 15. 03:43
11/23 A kérdező kommentje:
Haha fura ember lehetsz :D
2013. máj. 15. 04:14
12/23 anonim válasza:
A legfontosabbat kihagytuk. Mondd, hogy "leszbi vagy, a heteroszexualitás már idejét múlt dolog!" :)
13/23 anonim válasza:
Na állj! :D
Nem azért van,mert "a hasonló felismeri a hasonlót".
Hanem...
Őszintén én sem tudom,hogy miért,de ÉN nem vagyok őrült.
14/23 A kérdező kommentje:
12, Ha ezt mondanám, sose lenne barátom :D és nem az a célom..
13, Már nem értem, hogy miről beszélsz :D
2013. máj. 15. 04:21
15/23 anonim válasza:
Hát,hogy nem én vagyok a fura,hanem akikkel összejövök :D
16/23 A kérdező kommentje:
Jah, oké :D
2013. máj. 15. 04:31
17/23 anonim válasza:
Mondd azt van két jó vibrátorom, minek nekem pasi?!
19/23 anonim válasza:
Szerintem mond azt, ami valószínűsíthető is: Nem nagyon nyitok srácok felé, nem bókolok nekik, még csak egyértelmű jeleket sem küldök, így nem is csodálkozom, hogy a kutya nem akar, sem nem mer leszólítani. Így hát egyedül tengetem az unalmas életemet.
20/23 anonim válasza:
Foley válaszai nagyon jók, szerintem is el kell viccelni egy ilyen kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!