Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de sokszor rossz kedvem van mellette. Miert van ez?
2 es fel honapja vagyunk egyutt. Kevesnek tunik igy latszatra, de soknak erzem, mintha mar ismernem teljesen.. Megbizunk egymasban.. Erzem hogy szeret, es en is szeretem ot mindennel jobban.. De megis van hogy rossz kedvem van mellette nagyon sokszor.. Az elozo kapcsolatomban folyamatosan megalazva ereztem magam, mindig en voltam a hibas mindenert.. Es ez is eszembe jut sokszor, pedog kiakarom verni a fejembol teljesen..
Mi ez az egesz? Szeretem a baratomat, es nem akarom azerz elvesziteni mert lapos a hangulat..

Még tele van a fejed az előző pasiddal kapcsolatos problémákkal.
Ez a pasi nem rossz, de nem is hoz ki belőled mindent, legyen az érzelem, vágy, elégedettség.
Közben kötődsz hozzá, mert pl az eszeddel most nagyra értékeled, hogy szemben az előzővel, nem bánt meg.

szerintem meg ha lapos a hangulat,és unatkozol,illetve rossz kdved van mellette,akkor hagyd ott,mert igy csak az időt huzod,
volt már olyan fiu aki mellett jo kedved volt,igazán boldog voltál vele? na keress olyat és ne add alább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!