Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ugye ezt nem kell magamra vennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ezt nem kell magamra vennem?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, másfél éve járok a barátommal.

Mindig is vékony lány voltam, viszont a kapcsolatunk eleje óta volt egy kis hasam. Sose értettem, hogy mitől(ugyan ebben "szenvedett" egy barátnőm is). Vékony voltam, kilóban is stimmelt minden a magasságomhoz, mégis a kis has megvolt.(nem háj volt, hanem a hasam volt nagy).

Mostanában pánikrohamaim voltak, elment az étvágyam, és 2-3 hét alatt lefogytam 2-3 kilót, ami meg is látszott. A kis has eltűnt, a melleim kicsit kisebbek lettek. A barátom ma megjegyezte, hogy milyen kicsi a hasam, kisebb, mint mikor összejöttünk.

Én megkérdeztem, hogy hogyan tetszik neki jobban? Hailyen lapos, vagy amilyen volt? Erre azt a választ kaptam, hogy strandon a lapos, egyébként a kis has nem rossz, mert szereti, ha van kis hasam. Megkérdeztem, hogy szégyelli? Azt mondta, hogy nem.

Nem is vettem nagyon magamra, de haza jöttem, és ezen agyalok.

Úgy érzem, hogy hülyeség ilyenen agyalni, hisz szeret, és elfogad olyannak, amilyen vagyok.

2013. máj. 14. 22:33
 1/6 anonim ***** válasza:

márpedig a kis has a zsírtól van..hidd el, hogy nem a gyomrod dagadt meg

valószínűnek tartom, hogy nem sportolsz rendszeresen valamint kalória pluszban vagy ezért a pocak

a koplalással való lefogyás pedig többet árt, mint használ, azaz nagyon káros!

2013. máj. 14. 22:35
 2/6 anonim ***** válasza:

"hülyeség ilyenen agyalni, hisz szeret, és elfogad olyannak, amilyen vagyok."

Ha már kérdezel akkor ad meg a flótásnak a lehetőséget, hogy elkerülhesse a 22-es csapdáját. Mert ez így Sakk Matt akárhogy is válaszol neked.

2013. máj. 14. 22:36
 3/6 A kérdező kommentje:

Tény, hogy sose sportoltam, sose volt kitartásom, és nem éreztem azt, hogy olyan jó lennék benne mint mások, így semmihez se volt kedvem, és lusta voltam.

Akkor leeht tényleg zsír volt.:(

Tudom, hogy a hirtelen fogyás nem jó, de egyszerűen rosszul voltam az ételtől, ha rá kellett néznem a kajára, hiába voltam éhes, és így volt, hogy egy nap csak összvissz reggeliztem....most jobb alakom lett, igyekszem koplalás nélkül megtartani.

2013. máj. 14. 22:39
 4/6 anonim ***** válasza:
ha súlyt akarsz leadni inkább írj és segítek csak ne csinálj ilyen baromságot :)
2013. máj. 14. 22:41
 5/6 anonim ***** válasza:

nem, nem a zsírtól van a kis has. sajnos nekem is ilyen jutott :D egyszerűen lehetetlen elmagyarázni, de én is vékony vagyok (sokak szerint túlságosan is) és elég 1 pohár vizet meginnom és akkora hasam lesz, mint egy terhes szöcskének. fogalmam sincs, hogy mitől. ha belecsípek, hogy megfogjam a zsírt, hájt...csak a bőrömet markolászom. ha 1 napig nem eszem semmit, eltűnik a poci, lelapul :D olyan, mintha fel lennék puffadva, fújódva. na, de egész nap? egész héten? egész évben? még akkor is, ha beveszek rá vmilyen gyógyszert? :D

a kérdésedre válaszolva, ne vedd magadra. ő csak elmondta az őszinte véleményét. gondolom te is így vélekednél róla: strandon szebb a kockahas, de én szeretem a te sörhasadat is... :)

2013. máj. 14. 22:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem direkt fogytam így, és butaságot se akartam, egyszerűen a pánikrohamok óta szinte egy falat se ment le a torkomon, de szerencsére kezd vissza jönni az étvágyam!:)

Igen, ugyan ez volt velem is.

Ráadásul reggel direkt néztem, hogy milyen szép lapos hasam van, utána estére akkora volt, mintha egész nap minden percben csak ettem volna és felrakódott volna.

Igen ilyen puffadtnak nézett ki nekem is...

Köszönöm a válaszokat mindenkinek.:)

2013. máj. 14. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!