Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek normalis ha a parom ilyet csinal? Vagy gusztustalan?

Figyelt kérdés
Ma meghivtam ebedelni mert foztem (19 vagyok) es mikor bejott ezt mondta szoszerint: " Szia kicsim hoztam neked ajandekot" es erre fingott egyet.. en neztem mire azt mondta hogy ez az ajandek.. nem tudom hogy ezt most poennak vegyem fel, vagy tenyleg ennyire alpari bunko..
2013. máj. 14. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
38%
Gáz.
2013. máj. 14. 19:27
 12/18 A kérdező kommentje:
hat ha meg egy ilyet csinal biztos szakitunk, az nem zavarna ha fingana de ne igy jelentse be hogy hoztam ajandekot mert nem erre szamitottam.. csalodtam benne!
2013. máj. 14. 19:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
szegény...pedig biztos egész úton azon törte a fejét, h vmi jó poénnal beállít majd:D
2013. máj. 14. 19:32
 14/18 anonim ***** válasza:
61%
ha ezért szakítsz nyomi vagy! még a kutyád se szeret!
2013. máj. 14. 19:33
 15/18 A kérdező kommentje:
Utolso! En nagyon szeretem most is a kedvencet foztem, sutottem, 6tol fent voltam es foztem, mert delutanos vagyok es nem erre szamitottam, ami pedig elkeserito hogy ez nem az elso! az mint mar mondtam nem baj hogy fingik mert termeszetes de ez amit o viccnek szant az kicsit tul ment a hataron es mikor leultem vele megbeszelni meg o volt felhaborodva
2013. máj. 14. 19:38
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó hogy fel volt hiszen egy semmiségből próbálsz végzetes problémát kreálni. Ha minden kapcsolatban ez lenne a nagy gond ami miatt itt panaszkodsz béke köszöntene ránk.
2013. máj. 14. 19:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Tölem azt kèrdeztèk,hogy Szeret a pasid?Mondtam persze!Ès szokott elötted fingani?Mondtam nem! Erre azt mondtak,akkor nem szeret! En meg kivertem a dilit a pasimnak h minek nem fingik elöttem,mert ez azt jelenti nem szeret! 10perc mulva jött a megtisztelö durr,ès azt hittem ott égek ki a röhögèstöl!Szerintem ne ragodj rajta!Nevetel rajta?Akkor nem gond! Jobb lenne ha megcsalna? Naugye :-)
2013. máj. 14. 19:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Haverral szemben zseniális,barátnővel szemben nem.
2013. máj. 14. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!