Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szingliségnek is megvan a maga gyönyöre. - mit gondoltok erről?
Én nem látok benne már semmilyen gyönyört, örömöt sajnos!
Túl sokáig voltam már egyedül, egyetlen egy 3 hónapos kapcsolattal a hátam mögött (az is már több mint 1 éve), 29 éves fejjel már nagyon hiányzik egy társ! De nagyon-nagyon!
Nincs kivel beszélni, nincsenek már barátaim se (sőt az sem biztos h voltak valaha igaziak, hisz ha kellett volna valamit segíteni, akkor egyikük sem ért rá, holott én meg próbáltam ahol csak tudtam...de nem érte meg, teljesen felesleges volt, csak kihasználtak) :/
29 F
Egy hosszú kapcsolat után jó néhány hónapig, de hosszú távon engem már nagyon nyomaszt a szingli lét, jó lenne esténként odabújni valakihez, és nem olyanhoz, aki másnap már mással fog fetrengeni. A szükségletek kielégítésére az tökéletes, de sehova nem vezet. Tavaly augusztusban szakítottam a barátnőmmel, elég hosszú kapcsolat volt, azóta volt egy-két kaland, de összességében jóval szarabbul érzem magam, mint amikor volt normális párkapcsolatom.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!