Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, el tudtok képzelni olyan helyzetet, amelyben haragból megütitek a párotokat?
Denna Úrnő
Szerencséje volt, hogy csak pofont adtál. Én valószínűleg reflexből leütöttem volna, ha ezt csinálja velem valaki.
Utolsónak
Szerintem van, akinek belefér és van akinek nem. Ez egyén és kapcsolatfüggő dolog.
Az exem még anno, mikor bevallotta, h megcsalt, reflexből ment és még Ő is meglepődött, de tudta, h jogos aztán szét is mentünk.
Nemrég a Páromat hazugságon kaptam, és mikor rákérdeztem, tagadott, akkor csak nagyon ideges lettem, kimentem rágyújtani és lehiggadni, azt megjelenik az ajtóba, széles mosollyal hát akkor elszállt az agyam s akkorát adtam, szintén reflexből, h Párom meg hátamba vágott öklével, azt beviharzott. Majd kis idő után bementem s mondja, nem akart akkorát ütni és én is, mondtam, h én sem, és megbeszéltük, azóta jól megvagyunk.
De egyiknél sem gondoltam volna sosem, h megtenném, fel sem merült bennem, akkor az adott helyzet hozta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!