Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek most mit gondoljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mit gondoljak?

Figyelt kérdés

Beszélgettünk valamelyik nap barátommal komolyabb dolgokról és mivel mindig mindent megbeszélünk ezért mondtam neki hogy volt már hogy én gondoltam arra, hogy hagyjuk ezt az egészet abba, mert hogy nekem a suli, az érettségi, a nyelvvizsga mellett nehéz ez az egész.

Na most erre azonnal rávágta hogy már ő is gondolt arra hogy hagyjuk ezt az egészet..

Szerintetek csak rákontrázott arra amit én mondtam, vagy valóban így van?

A párkapcsolatunk nagyon jó, sosem veszekszünk ha valami zavar minket akkor megbeszéljük, mondjuk néha én kiakadok dolgokon és olyankor csúnyán viselkedem vele, de aztán mindig megbékélek.

Szóval mit gondoljak most?

17/L 24/F

2013. máj. 13. 20:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
hol írtam olyat, hogy szakítottatok? mutasd már meg, ha te ilyen nagyon okos vagy:D csak azt írtam amit te is: ő is gondolt már arra, hogy szakítanotok kéne... szóval szerintem azért nincs minden olyan nagyon rendben, mint ahogy azt te felvázolod itt nekünk, különben nem mondott volna ilyet:P
2013. máj. 13. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Egy, mi ez a költői többes szám hogy "parasztok" vagytok? Szerintem én teljesen korrekt válaszokat adtam.

Kettő, ha együtt vagytok és együtt is lesztek, és mind a ketten tök jól érzitek magatokat akkor WTF ez a kérdés??? Mit keres itt??

Senki nem írta hogy szakítottatok, csak max azt hogy "szakítanátok", szóval nem mi értjük félre hanem te nem olvasod el rendesen a válaszokat.

Egyébként pedig 9esnek szerintem teljesen igaza van az alap problémában, persze szebben is meg lehetett volna fogalmazni, de ettől függetlenül a lényeg szerintem stimmel. Nem ezt a választ vártad és amit kaptál az fennakadt a rendszeren és elkezdtél pánikolni, mert az egész arra ment ki hogy megerősítse benned a kapcsolatotokat, de ehelyett kirántotta alólad a talajt. Ennyi történt.

2013. máj. 14. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!