Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy dolgozzam fel, hogy soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy dolgozzam fel, hogy soha többé nem látom azt a férfit, akit imádok, akinél jobban még soha senkit nem szerettem és soha nem is fogok már így szeretni senkit?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 19:18
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ja és 5-ös! Nem tudom ki tett még fel hasonló kérdést, de én biztos nem!
2013. máj. 13. 22:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Ő egyszer már tett felém egy lépést régebben, akkor vallotta be, hogy tetszem neki, aztán kiderült, hogy ő meg akar kapni engem, na ez nálam nem így működik, de mivel egy igazi pasinak tartom, ezért én meg beleszerettem. Rengetegszer ráírtam közösségi oldalakon, írtam neki sms-t meg egyszer hívtam is, de ő meg nem! Szóval én már tettem felé lépést! Most is ő ígérte meg, hogy majd fog hívni, de én magamban úgy is tudom, hogy ez nem igaz!
2013. máj. 13. 22:32
 13/13 anonim ***** válasza:

5ös vagyok. Nem az a lényeg hogy te írtad e ki, hanem az hogy rajtad kívül még vagy 100an, és ezek nem személyre szóló tanácsok, mindenkinek ugyan azt lehet írni, szóval mikor kidobja hogy, szerepel e már a kérdésed a felsoroltak között, akkor elég lenne végignézni amiket kiad az oldal automatikusan, és ugyanazokat fogod ott is olvasni mint itt.

Amúgy meg, már megbocsáss de mind a ketten balf*szok vagytok. A srác tesz egy lépést feléd, te hárítod, aztán te teszel felé, de ő már nem veszi fel. Zsákutca, jobb is ha megszabadulsz tőle, mert így csak az idődet vesztegetnéd, soha nem jönne össze köztetek semmi ha eddig nem jött. Főleg úgy hogy te tetszel neki, neked is ő. Nem értem mi az akadály? Valami oka csak van, és ha ez eddig visszatartó erő volt, ez után is az maradt volna. Olyan férfi felé kéne nyújtózkodni aki kartávolságon belül van, mert ez sajna valami rejtélyes okból kifolyólag szerintem elérhetetlen.

2013. máj. 14. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!