Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha 16 évesen még nem csókolóztam és még nem is volt párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 18:17
1/15 anonim válasza:
én is így vagyok vele, de nem érzem gáznak. 16f
2/15 anonim válasza:
LOL :D lassan én is 16 vagyok és nem csókolóztam..
mondjuk párkapcsolatom volt de (4 hónap)...
3/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Az a gáz, ha valaki ezt gáznak tartja.
4/15 anonim válasza:
NEM, NEM, és NEM.
Jól megjegyezted? :))) lesz még időd, nem gáz. Ismerkedj, barátkozz, járj bulikba, élvezd az életet. Aztán majd jön a nagy Ő. vagy bármi más :D
5/15 anonim válasza:
Nem gáz.Az a gáz hogy ilyet kérdezel.
6/15 anonim válasza:
Legyen igen úgyis ezt akarod hallani.
7/15 anonim válasza:
Én 26 vagyok, de még egy randim sem volt. A külsőm miatt ezen senki sem lepődik meg, szóval ez sem gáz. Egész egyszerűen én túl ocsmány vagyok ahhoz, hogy egy lány eljöjjön velem randizni.
8/15 anonim válasza:
ÁÁÁÁ dehogy is, nekem nekem sem volt még! 17/f
9/15 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :)
2013. máj. 13. 18:23
10/15 anonim válasza:
Szerintem a 16 nem gáz, olyan 18tól felfelé kezd az lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!