Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5hónapja van egy párkapcsolatom (részletesen lent) Mit
tegyek?
Figyelt kérdés
, nagyon szeretem a barátom, és ő is engem, abban biztos vagyok, hogy nem csalna meg, de félek, hogy a gyerekes viselkedése miatt nem sokáig bírom már. Pár napja találkoztam egy sráccal, suliból már látásból ismertük egymást, de ő már végzett. és elmondta, hogy mindig is tetszettem neki, rengeteg dologba egy a gondolkodásmódunk. és mondta, hogy vár rám. én mondtam neki, hogy ne, mert szeretem a mostani barátom. Akit pl az se érdekli, hogy a hétvégét egyedül töltöm, de ne menjek bulizni, ő viszont a haverjaival iszik...normális válaszokat ha kérhetek... össze vagyok zavarodva.
2013. máj. 10. 22:12
1/9 anonim válasza:
"Akit pl az se érdekli, hogy a hétvégét egyedül töltöm, de ne menjek bulizni, ő viszont a haverjaival iszik"
Tehát ő félrek*rhat te meg nem?Szép felfogás.Én a helyedben szakítanék vele
2013. máj. 10. 22:14
2/9 A kérdező kommentje:
szerintem nem csalna meg,legalábbis az ismerőseim,család,mindenki ezt mondja... az tény,hogy furcsa.. azt mondta,hogy ha elveszítene,se engedne el,mert szeret jah és...19/L
2013. máj. 10. 22:15
3/9 anonim válasza:
El kell gondolkodnod, hogy mennyire "fontos" a mostani párkapcsolatod...mennyire szereted és stb. Mert ha a hirtelen rózsaszín köd elmúlik, akkor ott maradnak a hibák. Persze, ezek orvosolhatók, ülj le, beszélgess a barátoddal egy kicsit erről-arról, ha pár hét után nem történik semmi változás, akkor hagyd...nem vagy annyira fontos neki, hogy észrevegye, valami nem stimmel.
2013. máj. 10. 22:17
4/9 anonim válasza:
Szakítás gyanús, már csak az a kérdés meddig akarsz még szenvedni vele. Gondolkodása tipikus, téged a tulajdonának tart, ő megy, szórakozik, te meg ülj a fenekeden. Véletlenül sem akarja hogy ráébredj, mennyire nem törődik veled, neki ez így kényelmes
2013. máj. 10. 22:18
5/9 anonim válasza:
A jelenlegi barátod nem értékel és nem becsül meg. Szólj neki a problémádról ha nem reagál akkor meg szakíts vele. Jobbat érdemelsz.
23/F
2013. máj. 10. 22:18
6/9 anonim válasza:
lesz abból 6 hónap is. talán.
2013. máj. 10. 22:19
7/9 anonim válasza:
Nem biztos, hogy megcsalja a kérdezőt. Nem tudjuk miért mondta és nem is tudjuk, hogy milyen a kérdező. Ne ítélkezzünk elhamarkodtan!
Kedves kérdező egy pasit válassz és okosan. Ha bizonytalan vagy a kapcsolatodban akkor ne eröltesd, de ne más miatt szakíts, mert azért az... Amúgy meg próbáld meg közölni a pároddal, hogy bizonytalan vagy. Legalább tudasd vele, hogy bizonytalanság van. Az sem baj, ha elmondod neki mi a gond, mert akkor megpróbál javítani a helyzeten, ha szeret téged.
2013. máj. 10. 22:23
8/9 anonim válasza:
Ez nem tiszta szeretetre épülő párkapcsolat, csak érzelmileg kihasznál, jobban ragaszkodik hozzád mint az egészséges lenne. Ha ő nem bízik benned te miért teszed? Tudod mindenki magából indul ki...Ha már most, 5 hónap után így beszabályoz, mit gondolsz mi lesz később? Én nem hagynám hogy csak így megszabja a feltételeket, pláne ha rá nem vonatkoznak ugyan azok a szabályok. Próbálj meg beszélni vele, ennyivel tartozol magadnak, hogy tiszta legyen a lelkiismereted, meg neki is, hogy változtathasson ha igazán szeret. Ha a másik srác tényleg vár rád, akkor van időd, de ne is ezt tartsd szem előtt. Magad miatt, kettőtök miatt cselekedj, ne a másik srác miatt, őt tedd félre amíg tisztán látsz a jelenlegi kapcsolatodat illetően.
2013. máj. 10. 22:24
9/9 anonim válasza:
Aki szereti a barátnőjét az őt fogja választani nem pedig a haverjait
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!