Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek milyen az olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen az olyan férfi/fiú aki képes megütni egy lányt?

Figyelt kérdés
elhagynátok?
2013. máj. 13. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%

# 10: Nem erre gondoltam, hanem amikor a nő szabályosan provokálja a pasit, hisztivel, jelentekkel, játszmázással esetleg még rá is tesz egy lapáttal azzal, hogy kimondja: "úgysem ütsz meg!"

Első voltam, és nő!

2013. máj. 13. 17:52
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
10-es vagyok. Nem konkrétan neked :) címeztem a hozzászólást, hanem mindenkinek, aki azt írta, helyzetfüggő. De aztán közben én is rájöttem, hogy bizony van olyan szituáció, amikor............mondjam azt, hogy megérdemelné? Akik azt írják, hogy gyáva, férfiatlan, az nyilván úgy ahogy én is, magát gondolja bele egy ilyen szituációba. Egy odaadó, szerelmes, őszinte nő nem érdemel ilyet. De mi van az olyanokkal, akiről az előbbiekben írtam. Két gyereket eldobott magától, holott semmi oka nem volt rá, mert a férje 14 év után is rajongott érte, a tenyerén hordozta. Rámutatott valamire, és már meg is kapta..... Aztán mi lett a vége....
2013. máj. 13. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha konfliktust kezel így, egyértelműen otthagynám.

Más az, amit előző valaki írt, hogy folyamatosan csalta, megalázta a nő, nincs sok értelme, de ebben a helyzetben el tudnék képzelni egy pofont. (mintegy megalázás visszaadása és utána lelépni, soha többet nem beszélni)

2013. máj. 13. 17:58
 14/18 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom, de ha engem egy "férfi" megütne, ott több szó nem esne. Hátra arc, és többet vissza se néznék. Bár azért provokálni sem kell.
2013. máj. 13. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
Én pl. egy FEMEN-es aberrált ringyót simán megütnék.
2013. máj. 13. 18:08
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Én férfiként mondom,amit a volt edzőm(R.I.P) is mondott:

,,édesapa nem véletlenül kap a kis pina,kiprovokálják,meg azt hiszik nekik mindent lehet".

Ez a baj,hogy azt képzelik a nők,hogy nekik mindent lehet,hogy emberfeletti lények,és minden meg van engedve,kiprovokálják.

És igenis helyzet adja,hogy megérdemlik sajnos,ha viselkednének nem ütné őket senki.

Most nem az alkesz idiótára gondolok aki rugdos és ököllel szétüt,hanem ha csak egy sallert ad mert kiprovokáltad mondjuk.

Igaz nálam nagyon nagy dolog kell,hogy üssek,de volt rá példa nem tagadom,nem vagyok büszke rá,de volt ilyen.

NEm szabad provokálni lányok,meg tiszteletlenül viselkedni és ezt az ,,aranyból van a pinám" elvet kellene abbahagyni.

2013. máj. 13. 19:05
 17/18 anonim ***** válasza:
81%

Minden konfliktushelyzetet lehet kezelni, nagyon primitív megoldás az ütés. Ha nem lehet normálisan beszélni a nővel, ott kell hagyni.

De pl. én férfit sem ütnék meg soha. Ilyen szempontból nálam nincs különbség a nemek között.

2013. máj. 13. 19:35
 18/18 anonim ***** válasza:
75%

Utolsónak igaza van. Fizikai bántalmazással kezelni egy helyzetet pláne egy gyengébb emberrel nagyon szánalmas. Szellemileg férfi és nő egyenlő, fizikailag nagy a kontraszt. Provokációra miért kellene fizikai szinten válaszolni? Okos ember (férfi) szintén vissza tud vágni, legrosszabb esetben magára hagyja hisztis társát. (kilép a helyzetből). A fizikai megtorlás a tehetetlen ember sajátja. Egy férfi viszont le tud fogni egy pofozkodó nőt, egy nő viszont nem tud lefogni egy pofozkodó férfit.

Ezért mindig szánalmas és mélyen elítélendő az, amikor egy férfi kezet emel egy nőre.

2013. jún. 10. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!