Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezeljem ezt a csajt?
A baráti társaságunkhoz nemrég csatlakozott egy lány, nem is értem hogyan, egyik srác ismerte futólag, de mostanában folyton hívják minden programra, vele csinálnak mindent a többiek és állandóan ő a téma.
Ezt még valahogy el is fogadnám (bár eléggé furának tartom, hogy egyik napról a másikra mindenki vele csináljon minden programot...), de a barátom is valamelyik nap mesélte, hogy volt nála(!!!) ez a lány. Ennél a pontnál már úgy éreztem, hogy elég, ezt már soknak érzem... mert hogy a lány is tud gitározni, és gitároztak meg énekelgettek, és jaj képzeljem el, ő is azokat a zenéket szereti pont. És együtt főztek kaját is... most lehet, hogy én vagyok túl féltékeny, de ez akkor se normális. Pár hete ismeri mindenki, és azóta egyfolytában őt hívogatják, ez így mi már?
És egy olyan csajt képzeljetek el, aki folyton mosolyog, viccelődik, laza, nyitott, közvetlen, pont az a típus akiért általában megőrülnek a pasik (ja és azt már talán nem is kell említenem hogy nagyon jól néz ki)
Tudom, hogy nem jön be neki a barátom, szóval nem hiszem hogy bármi lenne köztük, de a barátomnak viszont szerintem simán tetszhet ez a lány. Most mégis mi legyen?
Nem tilthatom meg, hogy találkozzon vele, de nagyon veszélyesnek érzem a kapcsolatunkra. :(
Mit tegyek? Kérlek, segítsetek!
22L
Nem veszélyes a kapcsolatotokra.
A féltékenységed veszélyes a kapcsolatotokra.
Az meg hogy hívják mindenhova csak azért van, mert jó társaság.
Velem is jó fej igazából meg kedves, de akkor se tudok barátkozni vele, mert elnyomja a féltékenység... sőt, minél szimpatikusabbnak érzem, annál inkább féltékeny vagyok rá :(
De tényleg az egy dolog, hogy jó fej, de ha látnátok hogy néz ki... ti is ki lennétek akadva szerintem, ha a barátotok közelében lenne egy ilyen lány. :/
De szánalmas vagy bazz...
Ha van esze a barátodnak pattint is rögtön, és összejön inkább az új csajjal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!