Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme?

Figyelt kérdés
ahogy olvastam sokan járnak ebben a cipőben mint én. volt egy barátnőm 1,5 évig jártunk. 1 hónapja szakított velem mondván hogy elmúltak az érzései és élni akar. szakítás után 2 héttel beszélgettünk, ölelgettük egymást, csókolóztunk, simogattuk egymást, együtt aludtunk, szex nem volt. én szerettem volna újra kezdeni, ő nem akarta, túlságosan elhatározta magát, viszont maradt még valamennyi szerelem kettőnk között mert kézen fogva kísértem ki a buszmegállóba, és beleremegtünk mikor egymáshoz értünk. szerintetek van értelme próbálkoznom, és majd valamikor újra beszélgetni vele? azóta beszélgettünk msn-en 2x és telefonon is, de semleges dolgokról, viszont mind a kétszer ő keresett és ő hívott. én 21F ő 18L
2009. okt. 1. 09:03
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem lehetne még jövötök.a szakitás oka elég érdekes,hiszen,ha szeret akkor nem fog azzal foglalkozni,hogy élni akar,viszont az már elég jó érv,hogy elmúltak az érzései...de akkor mért remeg bele a lába,ha hozzád ér..és mért keres?keresd meg és beszélgess vele az érzelmeidről,kérdezd meg,hogy ő mit szeretne.ha szereted őt,akkor meg kell próbálni.ha nem jön össze felejtsd el.

20/L

2009. okt. 1. 09:21
 2/7 A kérdező kommentje:
beszélgettem vele az érzelmeimről, elgondolkodott rajta, és azt mondta lehet hogy most rosszul dönt és megbánja, de most ezt tartja helyesnek. szóval nem tudom mi tévő legyek
2009. okt. 1. 09:22
 3/7 anonim válasza:
én is igy vagyok most ma lettünk egy évesek és reggel szakitottunk!!(ugyanezek az okok miatt)de én nem adom fel mert mi is szeretjük egymást még!!és tuti hogy lesz folytatás!!üljetek le beszélgetni öszinténés ne félj elmondani hogy mit gondolsz...sok sikert és fel a fejjel!!
2009. okt. 1. 09:51
 4/7 A kérdező kommentje:
már leültünk:( mos az a kérdés, hogy másodjára megéri-e? és ha megéri, meddig várjak? :(
2009. okt. 1. 09:59
 5/7 anonim ***** válasza:

hát sztem én leszek itt aki lelomboz... nehari érte.

16-17 éves korában jöttetek össze igaz? sok pasija volt előtte? gondolom annyira nem.. neked volt már pár barátnőd.. így te ink kötődnél még, de benne lehet hogy már kicsit alábbhagyott a láng. valószínűleg kötődik még hozzád, de tovább akar lépni. énis jártam már így.. ugyéreztem h már nem szeretem, és szakítottam... hát utána nemsokkkal rájöttem hogy hülye vagyok, de innen visszagondolva, jól döntöttem. ha el akar menni, semmit sem tehetsz. tudom hogy fáj amikor együtt vagytok, és minden olyan kicsit mintha együttlennétek, ezért azt javaslom ne találkozzatok többet... sajnálom :(

2009. okt. 1. 10:26
 6/7 A kérdező kommentje:
nekem egy barátnőm volt előtte. neki is egy pasija. de nagyon jól megvoltunk együtt :( nem tudom, mi lenne a legjobb... ha nem keres, akkor én nem fogom keresni, mert igazad van:(
2009. okt. 1. 10:39
 7/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha egyszer kidobnak akkor nem kell a csaj után kívánkoznod. szakított veled, nem akar téged, nem kellesz, akkor neked miért kell? amikor kedve tarja felhív te meg reménykedsz hogy lesz valami. jobban járnál ha élnél inkább te is. szerintem
2009. okt. 1. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!