Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 19 éves embernek hosszú távú kapcsolat kellene inkább vagy kalandok? Hogyan vélekedtek erről?
19 éves fiú vagyok, 2,5 éve van barátnőm és jól megvagyunk, de nagyon sokat gondolkozom azon, hogy vajon ez így a jó vagy jobb lenne sokkal több emberrel megismerkednem és flörtölnöm?
Soha nem csaltuk meg egymás és nem is áll szándékomban, de gondolkozok nagyon azon, hogy szakítok vele, hogy a másik felemet éljem!
Ti hogyan gondoljátok?
Ha jól érzed magad vele, működik, fölösleges szórakoznod.
Örülj annak ami van, fiatal vagy még, tisztában is vagy vele, lesz még annyi időd flörtölgetni.
Pff.
Ha csak azért is képes vagy dobni hogy kiélhesd magad akkor nm szeretheted nagyon. Ha szeretsz valakkit akkor nem dobod azért, hogy más lányokat fektess meg!
Undorom a férfi nemtől, tényleg gáz hogy nincs kivétel:/
ezt Te tudod, csak annyi a gond ezen agyalsz, ami nem jó
Neked kell dönteni és végig csinálni, amit akar N
4:
ezt pont a kérdés olvasása előtt láttam, és válaszod olvasása után erre gondoltam.
2. vagyok
Kapcsolat mellé bedobni egypár "véletlen" egyéjszakás kalandot amiről tudom hogy sose fog kitudódni.
Vagyis nagyjából ugyanazt mint amit a barátnőd fog tenni...
De ok, nem akarok ennyire negatív lenni, viszont megjegyezném, hogy a távkapcsolat még nálatoknál sokkal idősebb, kötöttebb életmódot folytató emberek között is rizikós, szóval dönts, ha tökéletesen megbízol a barátnődbe, akkor távkapcs, de ha nagyon jól néz ki, akkor vess rá fátylat D:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!