Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/12 anonim 

válasza:

Hát a fiúk amúgy is éretlenebbek ebben a korban, mint a lányok, szóval fordítva lenne pont jó :D Ez így sok, és szerintem nincs olyan 18 éves lány akinek egy 14 éves fiú tetszene..
12/12 Szinesszappanbubrek válasza:
Nem minden esetben.
18 vagyok a barátom meg 15(két és fél év van közöttünk,most lesz 16)
Nem jelent óriás nagy problémát, teljesen jól megvagyunk. Persze van egy-két dolog amit nagyon gyerekesnek találok és el kell neki néznem, de attól függetlenül minden rendben.
Nem igazán érzem magam gyerekesnek emiatt, csak amennyire kell :)
Viszont még én is kicsit soknak tartom ezt a 4 év korkülönbséget, bár ez emberfüggő.. minden ember más!
Mindenesetre sok szerencsét hozzá :))
ha van kérdésed, irj privát üzit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!