Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő 175 centi magas, az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő 175 centi magas, az már nem jön be?

Figyelt kérdés

Tegnap randiztam egy sráccal, jól alakult az este, de a végén közölte, hogy a képeim alapján nem gondolta, hogy ilyen magas vagyok és lelépett. Udvarias volt meg minden, csak nem igazán értettem, tekintve, hogy még így sem volt alacsonyabb nálam.

Kérlek titeket, ha válaszoltok, akkor életkort és nemet is írjatok.

2013. máj. 12. 19:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Biztos alacsony volt,ne törődj vele.

Amúgy szerintem az még jó,de én nem is szoktam nézni.

2013. máj. 12. 19:47
 12/19 anonim ***** válasza:
Az előző barátnőmmel egy magas lehetsz szerintem. :) Úgy hogy számomra nem gond...
2013. máj. 12. 20:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Még pont nem túl alacsony.
2013. máj. 12. 20:13
 14/19 A kérdező kommentje:

12!

Jééé! A helyesen író srác! :)

2013. máj. 12. 20:43
 15/19 Bratilla ***** válasza:
Legjobb barátnőm meg pénteken volt randin, őt azzal az indokkal hagyták ott, hogy alacsony, de kb. ugyanez a szitu, hogy a pasinak a képeken magasabbnak tűnt :D Na, ha ezt elmesélem neki...
2013. máj. 12. 21:07
 16/19 anonim ***** válasza:
Az alacsony lányok valamiért aranyosak. De a magasakkal sincs bajom! Bunkóság ezért otthagyni egy lányt. 17F és 180-185cm magas vagyok.
2013. máj. 12. 21:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Már megint én, mi? :D Egyébként én is csak 3-5cm-rel vagyok nagyobb, mint ő. Legalább nem kellett lehajolni. Bár nincs problémám az alacsony nőkkel, mert olyan kis aranyosak. Ismerek olyat, aki kb. 155cm és nagyon is szép nő. De, mint az írásomból látszik, a magasabbak is lehetnek szépek. :)
2013. máj. 12. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:
1-essel értek egyet. Ugyanez. Én is olyan 175-180 cm körül vagyok és nem volt ebből gond. Bár néha zsiráfnak érzem magam főleg magassarkúban már alig van pasi aki megközelitenie az kicsit szokott zavarni de egyébként nem érdekel. Akinél ezen múlik egy párkapcsolat azzal úgysem illenénk össze. 24/L
2013. máj. 12. 21:46
 19/19 anonim ***** válasza:

én 201 cm vagyok, szóval ha párkapcsolatra keresek nőt, akkor olyan 170-193 cm közöttiek jöhetnek szóba

22/F

2013. máj. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!