Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő 175 centi magas, az már nem jön be?
Tegnap randiztam egy sráccal, jól alakult az este, de a végén közölte, hogy a képeim alapján nem gondolta, hogy ilyen magas vagyok és lelépett. Udvarias volt meg minden, csak nem igazán értettem, tekintve, hogy még így sem volt alacsonyabb nálam.
Kérlek titeket, ha válaszoltok, akkor életkort és nemet is írjatok.
Vannak srácok, akik a Törpillákat szeretik :) Nem felelhetünk meg mindenkinek. Én ugyanakkora vagyok, mint a kérdező, még sosem volt gondom a magasságból. Alacsonyabb srácok is próbálkoztak már nálam. Ízlés kérdése. Nehogy 1 ilyen élmény miatt elkenődj! :)
24L
szia nekem bejön főleg hogy, én is magas vagyok 188cmer :) annak szerintem más oka is lehetett hogy, csak így lelépett ha meg tényleg ez volt a fő problémája ne foglalkozz vele mert nem éri meg ...
16/F
25F
Szerintem egyáltalán nem magas és bőven bejönne. Igaz, a magam közel két méterével nekem ez aligha okozna problémát, de ha nem lennék ekkora, akkor se. Lánybarátaim többsége kb ilyen magas és teljesen jól elvannak a pasikkal :-)
A srác vagy éretlen volt vagy kifejezetten a pici lányokra bukik.
Szóval fel a fejjel, abszolút jó nő vagy, jó méretben :-)
ne izgasson,valamire fognia kellett hogy lelép
lehet,hogy megszokta tökig érő csajokat
A férfi 28 éves, én 23, és nem volt alacsonyabb nálam.
Nem sokkal, 5-6 centivel de magasabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!