Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rá lehet venni az orálra?
17 éves vagyok, fiú. Összejöttem egy hónapja egy szintén 17 éves lánnyal. Néha feljön a téma, hogy orál meg ilyenek. Neki semmi baja nincs azzal ha a csaj kényezteti szájjal a pasit, viszont azt mondta, hogy fordítva (a pasi szájjal a lányt) tök gusztustalan, meg kb. így fikázta. Viszont nekem az a kedvencem (nemkevésszer csináltam már). Mit tehetnék? Rá tudnám venni erre? Ha igen, hogyan? Mit mondjak? Mit tegyek?
Köszi

valahogy rá kell venni, különben nem feleségnek való.
én leszbi videókat mutatnék neki, aztán "ugye hogy nem gusztustalan", aztán nekiesnék.

Valószínű azért nyilatkozik így mert neki még nem csinálták vagy ha igen akkor nem jól.
Amikor együttt vagytok te is kezdjed el ingerelni, a megbeszéltektől függetlenül. Ha közben szólna, akkor mondjad azt, hogy szeretnéd kényztetni. Mondjad neki, hogy lazítsa el magát.
Esetleg vehetnél olajat és mondván egy kis masszázst adnál neki. Simogatod, masszírozod ott alul aztán mehet a tudásod szerint nyelvel. Mindent bele!

Szerintem ha nem szeretné ne erőltesd,mert az csak rossz lesz. De ha leülnél Vele beszélgetni és ezt is megtudnátok "vitatni" sokat segítene...sztem.
Valaki már írta előttem..esetlegesen az is beválhat...petting közben vezesd rá.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!