Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Depressziósan párkapcsolat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Depressziósan párkapcsolat? Van hozzá jogom?

Figyelt kérdés
21 éves nő vagyok, eddig egy "kapcsolatom" volt, három hónap után én szakítottam. Elég problémás vagyok, már kicsi korom óta, most depresszióval és szociális fóbiával kezelnek. Ez utóbbi sokat javult, már ki merek menni, beszélgetni emberekkel, stb. Nagyon magányos vagyok, de nem tudom, van-e egyáltalán "jogom" úgy ismerkedni, hogy közben tudom, hogy a depresszióm miatt elég nehéz eset vagyok. Egyetlen kapcsolatom időtartama alatt is volt öngyilkossági kísérletem, ilyen terhet csak nem akaszthatok más nyakába. Viszont úgy érzem, sosem fogok kigyógyulni teljesen, még ha javult is valamelyest a helyzet. De annyira magányos vagyok. Mit tegyek?? Jobb ha örökre egyedül maradok, ugye? (A másik meg az, hogy egy ideig mehetne a "megjátszás" de azzal az esetleges másik felet meg átverném, és nem lenne szép zsákbamacskát árulni...)
2013. máj. 12. 17:53
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Ide segítség kell! Kell egy olyan ember aki megfogja a kezdet és kivisz az életbe.
2013. máj. 12. 18:16
 22/28 A kérdező kommentje:
18:13, nem ettől félek, mondom, volt egy kapcsolatom ott is én szakítottam, mert egyszerűen nem úgy működök, ahogy kellene..Pedig a srác odáig volt értem meg vissza
2013. máj. 12. 18:17
 23/28 anonim ***** válasza:
Másik pszichiáter kell, mert fogyatékos lehetsz. Elég nagy a valószínűsége. De majd szakember megmondja.
2013. máj. 12. 18:59
 24/28 A kérdező kommentje:
fogyatékos? Köszönöm.. :)
2013. máj. 12. 19:09
 25/28 anonim ***** válasza:

Neem nem vagy fogyatékos, csak zakkant, nem kicsit! :)

De te az a baj h csak sírsz de nem igazán akarsz kijönni ebből.

2013. máj. 12. 19:16
 26/28 A kérdező kommentje:

Mert te tudod, hogy mennyire próbálok kijönni belőle, ugye?

több pszichológusnál, pszichiáternél is voltam, megpróbálok rendszeresen sportolni, egészségesen étkezni, kimozdulni, programot csinálni bármennyire is NEHÉZ, de nem megy. ÉS nehogy azt hidd, hogy sírok. Nem sírok, már ha akarok se tudok. Szóval ne mondd nekem, hogy nem próbálkozom, fogalmad sincs, miket megtettem azért, hgoy változzon a helyzet, és mégsem.

2013. máj. 12. 19:20
 27/28 anonim ***** válasza:
Márpedig én is látom, hogy feladtad...
2013. máj. 12. 19:22
 28/28 A kérdező kommentje:
Mostmár fel. De próbálkoztam. Tényleg.
2013. máj. 12. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!