Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Van ennek még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van ennek még értelme?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel több mint 2 éve vagyunk együtt. Az elmúlt pár hétben észre vettem, hogy a volt pasija sms-eket küld neki, de nem mondott semmit róla illetve azt, hogy egy faszival akiben nem rég ismerkedtünk meg levelezget.Rákérdeztem, azt mondta, hogy én vagyok túl féltékeny. Ne hagyott nyugodni a gondolat és megnéztem a levelezést ( tudom nem szép dolog)amiből kiderült, hogy a faszi találkozni akar vele. A barátnőjével történt beszélgetésből kiderült, hogy a bnőmnek nem tudja, hogy szervezni, mert vele vagyok sokat. A kérdés nem az igazából, hogy mit tegyek, ha nem hogy mikor és hogyan.

(nem a világ megváltást várom, csak a kommentekből, csak le kellett valahova írnom.)

2013. máj. 12. 17:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőm olyan fiú barátjával beszélget vagy fut össze nagyritkán akit ismerek személyesen is és elég alaposan ismerem akkor nem problémáznék a dolgon.

De ha egy EX-ről van szó az mindig teljesen más.

Én azt mondom hogy minél hamarabb mond el neki a gondjaidat.

2013. máj. 12. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Szóval. A csávó akar vele találkozni, és a csaj is.. Dobd minél előbb, szerintem tuti, hogy megcsalna:/
2013. máj. 12. 17:56
 3/4 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy ha csak dumálni akar vele azt miért nem lehet nekem elmondani? Miért kell titokban?

A másik része az az ,hogy ki nem állhatom a tagot főleg azért mert a bnőm úgy beszélget és "csahol" utána mint egy 15 éve kislány.

2013. máj. 12. 17:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Hidd el, megfordult a fejében, hogy megcsaljon vele. :(

Légy résen!

2013. jún. 23. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!