Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Szerelmes vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Szerelmes vagyok egy 16 évvel idősebb pasiba.

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és megismertem egy nálam 16 évvel idősebb férfit, elkezdtünk eleinte csak beszélgetni, aztán mindig megölelt nem tapizott le sem kapott csak mindig mondta hogy szeret és nem erőltet semmit amit én nem szeretnék, mondván nem akarja tönkretenni a kapcsolatunkat, és hogy 10 éve nem volt ilyen boldog mindig rám gondol stb.stb. DE! házas, 3 gyerekkel.....
2013. máj. 12. 16:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tipikus megfektető duma :) Ne vedd túl komolyan.
2013. máj. 12. 16:49
 12/22 A kérdező kommentje:
ma beszéltem vele rólunk komolyabban, azt mondta hogy nem válna el a gyerekek miatt mert tudja milyen apa nélkül felnőni de ha lebuknánk a nő biztos elválna. ő nem könyörögne hanem albérletbe költözne. ha hosszú ideig tartana a kapcsolatunk, és a gyerekek nagyobbak lennének, akkor azt mondta elválna. szerintetek?
2013. máj. 12. 20:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Lefordítom magyarra: szívesen dugna téged 5-6 évig, aztán lapát.
2013. máj. 12. 21:40
 14/22 A kérdező kommentje:
sosem erőltetett semmit, amikor megölel is a hátam simogatja nem a seggem fogja, először az arcomra adott puszit és még mindig megkérdezi hogy megcsókolhat-e, fenn voltam nála nem akart egyből megfektetni, azt mondta minden haladjon ahogy nekem jó
2013. máj. 12. 22:20
 15/22 anonim válasza:

#3 hogy kérdezné meg? Te hülye vagy ember.3 gyereket nem lehet csak úgy ott hagyni.

Kérdező! Az addig oké,h szerelmes vagy,nincs vele baj. Az is lehet,h ő is szeret téged,viszont olyan is van,h egy ember egyszerre tôbb ember iránt érzi a szerelmet( értelem fail xd) . Szerintem keress mást! Nem lesz jó vége,hidd el !

2013. máj. 13. 14:43
 16/22 A kérdező kommentje:
az édesanyádat hülyézd le, idióta...
2013. máj. 13. 19:35
 17/22 anonim ***** válasza:

rossz ötlet mások alapján általánositani.

vagy elhagyná a feleéségt miattad vagy nem, csak hitegetne.

hogy melyik verzió lesz senki se tudja.

nem valószinű hogy 5 év mulva dubna egy nála jóval fiatalabb lányt hanem örülne neki akkor is - ha szereti kivánja stb.

ha nem akko rmeg dobna akár téged akár mást.

szóval ez normális a szerelem sose abnormális.

ugyanakkor ez a kapcsolat rengeteg gondal járhat munkahelyed elött hisztiző feleségtől kezdve egész addig hogy x evig nincs rendes kapcsolatod csak bujkálás.

mindent elsőprő szerelem majd földöntuli boldogságtól kezdve a sajnálod hogy a fiatal és legszebb éveidet rászántad- ig bármi lehet ebből.

nem tudunk felelős tanácsot adni.

ismétlem normális de hogy mi lesz a vége azt nem tudjuk.

2013. máj. 14. 20:52
 18/22 Egypicilány.. válasza:
Hát valahogy megtudlak érteni mert én meg egy nálam 12 évvel idősebb pasival járok...ugygogy sztem nem gáz...:))
2013. máj. 25. 19:12
 19/22 Egypicilány.. válasza:
jah és perse van egy fia is..:)
2013. máj. 25. 19:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és a normális válaszokat is(:
2013. máj. 26. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!