Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIúk, nálatok ez hogy van?
Figyelt kérdés
Ha a kapcsolat közben rájöttök,hogy a barátnőtök nagyon önbizalomhiányos,magával van baja,és emiatt úgy érzi,hogy nektek nem felel meg,az kiábrándít titeket?2013. máj. 12. 15:35
1/10 anonim válasza:
Nem,hanem megpróbálom megmutatni neki,hogy nincs oka rá.
3/10 anonim válasza:
Nem ábrándít ki.
Segítek neki.De ha folyamatosan ezt mondja,hiába kap biztatást akkor repül
4/10 anonim válasza:
Segítek neki felépíteni magát és az mind a kettönknek jó
6/10 anonim válasza:
Nem ábrándít ki, viszont ezzel a problémával a barátod nem fog tudni igazából mit kezdeni. Az önbizalomban nem véletlenül van benne hogy ÖN. Ez a te gondod, és te tudod megoldani, teneked kell elfogadni magad. Ha az nem elég visszaigazolás hogy van barátod, és kitart melletted, akkor némi külső visszaigazolás nem fog semmit javítani a dolgaidon.
7/10 anonim válasza:
Egy ideig még elviselem, de ha folyamatosan ez megy, hogy "kövér vagyok, nem vagyok hozzád méltó, csúnya vagyok" és ehhez hasonló hülyeségek és hiába mondom neki, hogy ez hülyeség és folytatja, akkor nincs mit tenni, mehet.
Nekem nincs idegrendszerem arra, hogy minden nap ezzel foglalkozzak, hogy ezeknek az ellenkezőjéről próbálom meggyőzni a csajt.
8/10 anonim válasza:
7esnek igaza van. Az elején ez még akár aranyos is lehet. De egy idő után egyre idegesítőbb tulajdonsággá válik. Amikor már 1000x elmondta az ember hogy gyönyörű vagy, és szeretlek és jól áll a ruha stb, aztán még mindig képes előjönni azzal hogy csúnya vagyok az levisz az életről. A barátnőm sajnos pont ilyen volt, pedig az ég világon semmi oka nincs rá hogy ne legyen önbizalma mert egy nagyon szép lányról van szó, de a végén már csak helyeseltem hogy igen b+ csúnya vagy. Az ember tehetetlen ezzel szemben, ezért is írtam egyel feljebb hogy az ilyen problémákkal a lánynak kell megküzdeni, egy kis támogatás a partner részéről jól jöhet, de az nem old meg semmit, mert amíg magaddal nem vagy megelégedve úgyis azt fogod hinni hogy csak úgy mondja, hogy megvigasztaljon, pedig ez rohadtul nem így van. Ha egy pasi azt mondja a barátnőjének hogy szép, és tetszik az azért van mert így is gondolja. Mi srácok egyszerűen gondolkodunk, nem kombinálunk annyit, fogadd el hogy szeret, és tedd túl magad az efféle butaságokon mint önbizalom hiány. Mi okod van rá ha egyszer van barátod?? 6os voltam.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) A barátom valójában soha nem dícsér meg,folyton szekál,ő azt hiszi,ez vicces,de hosszú távon nem,hiszen elég sértődékeny vagyok,és nincs önbizalmam.
Sosem mondta még,hogy szép lennék..
2013. máj. 12. 19:54
10/10 anonim válasza:
Kedves kérdező, azért az más. Némi visszaigazolást illene adni szerintem. Nem kell elkoptatni a szavakat, mert értéküket vesztik, de hogy még soha nem mondta hogy szép vagy, és még szekál is... erre csak annyit tudnék neki mondani hogy menjen a p*csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!