Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hülye kérdés tudom, de fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye kérdés tudom, de fiúk ha mesélte nektek a haverotok, hogy alakulóban van egy lánnyal akkor miért jelölitek be facebookon?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert manapság ez megy..:) Gondolom a srác mesél a haverjának a csajról.:)
2013. máj. 12. 14:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Engem is bejelölt a haverja , de ő inkább megakart győzni engem, hogy mit érez irántam a fiú.

De engem összezavart ez a haver.

szóval mert féltik a fiút aki szerelmes beléd , vagy ilyesmi. hogy nehogy koppanjon, ezért beszélgetnek veled, stb..

Felderítés :D

2013. máj. 12. 15:41
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát mèg nem írt rám a haverja.. xd
2013. máj. 12. 15:50
 3/3 anonim ***** válasza:
engem is bejelölt egyik haverja, amikor még nem jártunk. jófej a srác.. kész.. ennyi.. a jele, h befogadnak a haverjai, ami nagy szó ám:)
2013. máj. 18. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!