Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet találni?

Figyelt kérdés

Igazából nem értem,hogy,hogy nem lehet találni egy normális lányt sem.Nem kell csinibaba,az se érdekel ha más szemében csak átlagos,vagy csúnya.Soha nem a külsőre megyek!

Van munkám,nem züllök,nem cigizek,nem szórom a pénzt.Vagy pont ez a baj?Szóba sem állnak az emberrel ha nem egy izmos jóképű gazdag!Még a csúnyácska lányok sem,akiket jobban szeretnék bármilyen csinibabánál!

2013. máj. 12. 11:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem jó helyen keresgélsz!...Eljön az az idô,mikor megtalálod a számodra megfelelô lányt,ne legyél türelmetlen!A lényeg,mindíg csak önmagad légy,ne akarj másnak látszani mint aki vagy.
2013. máj. 12. 11:47
 2/9 anonim ***** válasza:

"Minő csodás kevercse rossz s nemesnek

A nő, méregből s mézből összeszűrve.

Mégis miért vonz? mert a jó sajátja,

Míg bűne a koré, mely szülte őt."

/Madách Imre - Ember tragédiája/

Te normális vagy, és ezért értékellek. Amint láthatod, már Madách is megmondta, hogy a társadalom elrontja az embereket - korunkban ez még inkább igaznak bizonyul a média befolyása miatt. Sok női magazin csak a külsővel foglalkozik, de arról egy szó sem esik, hogy belsőre hogyan lehet értékes egy ember. Ezért hát sokan úgy könyvelik el a dolgokat, hogy ha valaki nem olyan, mint egy címlaplány vagy pasi(nem ronda!!! csak épp nem olyan, mint az elvárás, na, értitek), akkor már nem is jó kezdeni vele. Na meg sokan ki is nevetnék, de nem biztos, hogy azoknak az embereknek is belülről jön ez a lenézés, hanem beléjük sulykolják, ők meg birka módjára követik a trendek.

Amúgy ne abból indulj ki, hogy gyönyörű cicababa, vagy csúnyácska az illető. Ettől sajnos nem függ az, hogy mekkora adag szennyet tölt magába naponta. :3

Egyébként lehet, hogy a kisugárzásoddal van a baj. Azt meg a belső adja mindenképpen :3 Lehet, hogy vannak negatív dolgok esetleg, amelyeket nem ártana pozitívra cserélned.

17/L

2013. máj. 12. 11:52
 3/9 A kérdező kommentje:
26 vagyok!Persze,hogy türelmetlen vagyok.Nem akarok más lenni,talán pont ezért nincs barátnőm!
2013. máj. 12. 11:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Mindig nekem kell változtatni?Fogalmam nincs mar mit kellene tenni?En miért vagyok olyan,hogy el tudom nézni a másik hibáit,de más nem az enyémet?
2013. máj. 12. 11:55
 5/9 anonim ***** válasza:

Add fel! Ne keresgélj most egy ideig!

Most biztos mondják majd, hogy á nehogy feladd, hülyeséget beszélek. De hidd el, minél kevésbé görcsölsz rá erre, annál nagyobb lesz az esélye, h bevonzod a "jó lányokat"!!!

2013. máj. 12. 12:28
 6/9 A kérdező kommentje:
En örökre szeretnem már feladni!Reménytelen ez a dolog nagyon.
2013. máj. 12. 13:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem kell változni. Ez hülyeség és általánosítás, hogy azért nincs barátnőd mert biztos benned van a hiba. Lóf@szt. Nincs tökéletes ember, akkor meg miről beszélünk?

Vagy keresgélsz tovább, vagy megtanulsz élni egyedül. Én utóbbit választottam, eddig nem bántam meg.

2013. máj. 12. 13:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Mar 26 éve egyedul vagyok!Megfogok tanulni egyed ül élni.Isten lássa lelkem én próbálkoztam!!!
2013. máj. 12. 14:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Te még fiatal vagy! 34 évesen találtam meg azt a lányt aki mellett 1 perc annyi mint másnak több év vagy egy örökkévalóság..26 éves koromban én is feladtam már,pedig nagyon vágytam arra amire te,de úgy talált rám ez az egész hogy nem is számitottam rá..
2013. máj. 15. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!