Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

. Nem tudom, mihez kezdjek?

Figyelt kérdés
szakítottunk a barátommal, de borzasztóan hiányzik, csak vele tudom elképzelni az életem, egész nap rá gondolok. mindennap beszélünk, mondja, hogy hiányzom neki. jobbakat beszélünk, mint a járásunk utolsó szakaszában..mi legyen?
2009. szept. 30. 19:32
 1/8 anonim ***** válasza:
miért szakítottatok?
2009. szept. 30. 19:35
 2/8 anonim ***** válasza:
hülye felejtsd el azt kész. keress magadnak mást. most kiakadsz rajtam, de nemsokára rádöbbensz h igazam van é fölöslege itt sajnáltatnod magad. egy szakítás miatt még nem dőlt össze a világ
2009. szept. 30. 19:36
 3/8 anonim ***** válasza:
semmi. lépj túl rajta. kb 2 és fél milliárd férfi él még rajta kívül a Földön. csak a töltött káposzta jó felmelegítve, úgyis előjönnek a régi gondok és ugyanott fogtok tartani mint mikor szakítottatok.
2009. szept. 30. 19:36
 4/8 A kérdező kommentje:
mert sok családi gondja volt nekem is, neki is, plussz iskolai nehézségek...
2009. szept. 30. 19:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél van az első 1-2 hétben, csillapodni fog majd az érzés, keress szerintem más valakit..
2009. szept. 30. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:

nálunk is ez volt családi gondok miatt lett vége és nekem majd megszakadt a szívem...

aztán ahogy teltek az idő rájöttem hogy nem csak azok a családi gondok voltak a legfőbb okok...volt ott más is

sztem felejtsd el!!! tudom hogy nehéz de sikerülni fog...gondolom friss szakítás és még vannak érzelmek, de ami elmúlt az már elmék, történelem...

2009. szept. 30. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:
5 hónapos szakítás...
2009. szept. 30. 20:23
 8/8 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok...megint:)

nekem még így 8 hónap után is vannak pillanatok hogy könnyek szöknek a szemembe ha eszembe jut hogy mi volt...ha meglátom pedig kalapál a szívem:(

szerelem volt és számomra még nem volt vége, sztem te sem zártad le magadban, de mindenhez idő kell

ne csak azon járjon az agyad hogy mi volt vele...elmúlt...éld a napjaidat a jelenben és ne a múltban!!!

2009. okt. 1. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!