Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
. Nem tudom, mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
szakítottunk a barátommal, de borzasztóan hiányzik, csak vele tudom elképzelni az életem, egész nap rá gondolok. mindennap beszélünk, mondja, hogy hiányzom neki. jobbakat beszélünk, mint a járásunk utolsó szakaszában..mi legyen?2009. szept. 30. 19:32
2/8 anonim 

válasza:

hülye felejtsd el azt kész. keress magadnak mást. most kiakadsz rajtam, de nemsokára rádöbbensz h igazam van é fölöslege itt sajnáltatnod magad. egy szakítás miatt még nem dőlt össze a világ
3/8 anonim 

válasza:

semmi. lépj túl rajta. kb 2 és fél milliárd férfi él még rajta kívül a Földön. csak a töltött káposzta jó felmelegítve, úgyis előjönnek a régi gondok és ugyanott fogtok tartani mint mikor szakítottatok.
4/8 A kérdező kommentje:
mert sok családi gondja volt nekem is, neki is, plussz iskolai nehézségek...
2009. szept. 30. 19:54
5/8 anonim 

válasza:

Ez mindenkinél van az első 1-2 hétben, csillapodni fog majd az érzés, keress szerintem más valakit..
6/8 anonim 

válasza:

nálunk is ez volt családi gondok miatt lett vége és nekem majd megszakadt a szívem...
aztán ahogy teltek az idő rájöttem hogy nem csak azok a családi gondok voltak a legfőbb okok...volt ott más is
sztem felejtsd el!!! tudom hogy nehéz de sikerülni fog...gondolom friss szakítás és még vannak érzelmek, de ami elmúlt az már elmék, történelem...
7/8 A kérdező kommentje:
5 hónapos szakítás...
2009. szept. 30. 20:23
8/8 anonim 

válasza:

utolsó vagyok...megint:)
nekem még így 8 hónap után is vannak pillanatok hogy könnyek szöknek a szemembe ha eszembe jut hogy mi volt...ha meglátom pedig kalapál a szívem:(
szerelem volt és számomra még nem volt vége, sztem te sem zártad le magadban, de mindenhez idő kell
ne csak azon járjon az agyad hogy mi volt vele...elmúlt...éld a napjaidat a jelenben és ne a múltban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!