Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig egyedül maradok? Igy már tényleg nem kellek senkinek?
Figyelt kérdés
35 éves vagyok és van egy 4 évesem. Egyedül nevelem. Van egy férfi az életemben, de úgy néz ki, hogy ha a kislányt elviszi az apukája egy héten egyszer, akkor tudunk találkozni és neki ennyi elég. Nem. Nem igaz. Néha jön hétköznap is, (szerintem a szex miatt), de már 8 hónapja tart ez és nem látom a perspektivát. Jobban mondva de. azt mondja, hogy össze akar majd bútorozni, máskor meg azt, hogy apukáját nem akarja egyedül hagyni, akivel lakik. Lehet ezt évtizedekig is játszani, de nekem társ kell. Tudjátok... Társ,, a mindennapokban. Mondani nem fogok neki, mert a pasik ilyenkor elmenekülnek, ha túlságosan meg akarjuk kötni őket, inkább örülnöm kéne, hogy jön, amikor akar. Igaz?2013. máj. 12. 06:54
1/3 anonim válasza:
Hát ha így nem megy, akkor próbáld meg társkeresőn
2/3 anonim válasza:
Tudok ajánlani egy szuper társkeresőt neked :)
3/3 A kérdező kommentje:
Ok, de ott ilyen hapsik vannak,mint amilyen jelenleg nekem is "akadt". Valami bibi mindig van, ami miatt nem tudunk együtt lenni. Gyereket meg nem akar senki, főleg ha mástól van... Meg élik a kis világukat, jó is velem, de azért nem kötné össze velem az életét. Sajnos.
2013. máj. 12. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!