Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek abban, hogy akik összetartoznak, azok előbb utóbb együtt lesznek?
ha szakításig jut a kapcsolat akkor nem! a szakításnak oka van! és ezzel vége a kapcsolatnak. ezt el kell fogadni. tapasztalatból mondom. volt olyan kapcsolatom ahol többször is szakítottunk majd újra összejöttünk. kapaszkodtunk a kapcsolatba pedig nem volt semmi értelme.... el kell engedni, és keresni a boldogságot!
meg lehet találni:)hidd el, én tudom!Mert én is megtaláltam.
27/N
12! ennek örülök
kedves kérdező Te még hiszel a mesékben?
én szeretek a realitás talaján állni, egy kapcsolatnak vége, oka van
az sincs előírva, hogy nő nem kezdeményezhet
amúgy 1 év eltelt, ráadásul van másik kapcsolatod,
érdekes, hogy nem írtad szereted v szerelmes vagy belé? ezek szerint nem? N
Én hiszek benne. Ha nem hinnék, megbolondulnék, mert én 3x újrakezdtem egy emberrel, és 3.ra túlzás nélkül nem sokon múlt, hogy ne éljem túl, hogy szakított velem, és félév elteltével összeszedtem magam, és már van másik kapcsolatom, és boldog vagyok, de egyszerűen muszáj bíznom abban, hogy Ő egy napon majd még visszatalál hozzám...
Úgyhogy igen, hiszek benne...
17/L
Én is hiszek benne és visszavárom az exem..
Vagy ha mással van megírva (én hiszek benne) akkor a vele való találkozást.. Annyi párnak sikerült már megtalálni a másik felét..
Csak sikerül nekünk is egyszer! 24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!