Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, ha a barátom úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a barátom úgy gondolja, hogy túl sokat tett már értem? (lent)

Figyelt kérdés

Fél éve járunk. Már az elején is ő hívott el randikra,ő is fizette, még a későbbiekben is, mikor elmentünk valahova, mindig ő fizetett,hiába erősködtem többször is, hogy legalább a sajátomat én.

Most ott tartunk, hogy nem jön hozzánk, mert én sem hozzá.Én azért nem, mert anyum nagyon ritkán enged, ő azt tartja, hogy mivel ő a fiú, ő jöjjön hozzám. Én nem így gondolom, ha lenne rá lehetőségem mennék én. Eddig lehet pár alkalommal többet volt itt, mint én ott, viszont mostanában azért nem jött, mert én 'következnék' Próbáltam utalni rá, hogy milyen jó lenne most együtt lenni, hátha eljön, de semmi,inkább kockult egész nap. Közös programunk sincs mostanában, suliban találkozunk és annyi.

Azt hiszem az van, hogy ő azt gondolja sokat tett már értem,és már nem kell csinálni semmit.Volt utólag egy megjegyzése is, mikor beszélgettünk, hogy 'persze, mindig én'

De nem értem, miért ilyen, én próbálok mindig kedvében járni, és megtenni érte amit tudok.Sosem kértem, hogy adjon valamit.És az elején felhőtlen volt minden, önzetlen volt.

Szerintetek akkor mit tegyek, hogy ne vélekedjen így?

2013. máj. 11. 22:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Értem.

Próbáltam megértetni...de nem megy...

Mikor kaptunk suliban pár nap szünetet, akkor sem találkoztunk csak egyszer, és a vége fele, mondtam, hogy már nagyon hiányzik, erre rávágja, hogy ha hiányzott volna, elmentem volna hozzá. -.-

2013. máj. 11. 22:45
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha ilyen hülye, akkor hanyagold szerintem...
2013. máj. 11. 22:48
 13/20 anonim ***** válasza:
Egy biztos,abszolút nem szeret téged.Egy fikarcnyit se
2013. máj. 11. 22:50
 14/20 A kérdező kommentje:

De én nagyon szeretem, nem tudom csak úgy dobni, hanyagolni:(

Meg emlékszek egy pár hónappal ezelőtti mondatára:'mindent megtennék érted'

Hát ennyit arról...olyan, mintha vissza követelné amit eddig adott, közben a fene sem kérte tőle, hogy ő fizessen, én annyit akartam, hogy szeressen...

2013. máj. 11. 22:51
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt gondoltuk hogy nagyon szereted,a nők mindig az ilyeneket szeretik akik szarba se nézik a barátnőjüket
2013. máj. 11. 22:52
 16/20 A kérdező kommentje:

Akkor miért keres minden nap telón, hogy mit csinálok stb?

:( Lehet büszkeségből csinálja ezt?Akkor hogyan változtassak rajta?

2013. máj. 11. 22:53
 17/20 A kérdező kommentje:

Első kapcsolatom.

Nem volt tapasztalatom az ilyesmiben, ezért nem is tudtam, hogy mi van most:/

Más kapcsolatban milyen a fiú viselkedése?

2013. máj. 11. 22:55
 18/20 anonim ***** válasza:

Más kapcsolatban ha a fiú szereti a lányt akkor elmegy hozzá amikor csak tud

Még a lustaságra se lehet fogni ezt.Van egy csaj ismerősöm.A pasija egy lusta féreg de mégis többször megy el a csajhoz mint a te pasid hozzád.Igaz hogy végigalussza a csajnál a 3/4-ed napot (mert hihetetlenül) lusta de akkor is együtt vannak!

2013. máj. 11. 23:00
 19/20 A kérdező kommentje:

Értem:(

Megbeszélem mégegyszer vele...újra és újra...biztos azt gondolja, hogy milyen önző vagyok, mert abból a kijelentéséből nem lehet mást leszűrni.

2013. máj. 11. 23:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Nagyon naív és tapasztalatlan vagy,de mindegy majd rájössz később hogy nagyon melléfogtál,hiába magyarázik neked az ember...

Elmagyaráztad neki hogy anyád nem enged el,ettől mégis miért lennél önző?Ébredj fel az álomvilágodból és fogd fel hogy ez a srác nem szeret téged egyáltalán,ne magadat hibáztasd.Alap lenne neki hogy elmenjen hozzád,de még erre sem képes.Nem értem hogy az ilyeneknek miért kell és jut barátnő

2013. máj. 11. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!