Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja megbeszélni?
Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátommal, lassan öt hónapja. Nyolc évig voltunk együtt. Szeretném vele megbeszélni a dolgokat, de ő látni sem akar. Azt mondta, nem érdemlem meg.. hogy könnyítsek a lelkemen.2013. máj. 11. 22:19
1/16 anonim válasza:
5 hónap után kérdeznél rá? A szakításkor mit mondott?
2/16 anonim válasza:
Amikor az egyik fél nem akar találkozni annak legtöbbször lelki oka van. Olyanra gondolok, hogy ö szkaitani akart veled de még mindig érez irántad valamit és ezért nem akar találkozni mert fél hogy észrevennéd.
Vagy az ö füle mögött is vaj van és azért nem akarja megbeszélni, mert fél hogy elszolná magát ha mindent részletesen átbeszéltek.
Ha ö megtagadja a találkozot akkor biztos hogy fél... már csak az a kérdés, hogy mitöl...
3/16 anonim válasza:
Lehet, hogy félreértettem itt a dolgokat... Mit is akarnál vele pontosan megbeszélni?
4/16 szami6 válasza:
Ha te szakítottál vele akkor ne csodálkozz.Bár biztos volt ok de neked se esik jól ha valaki dob.Próbálj vele beszélni.
Ha meg olyan beképzelt hogy "nem érdemled meg" akkor ne beszélj vele.És itt nem a te lelki békéd a fontos hanem az érzéseitek.
6/16 anonim válasza:
Nem mindegy miért szakítottatok. Lehet hogy ennyire megbántottad, vagy csak a sebeit nyalogatja. Valamint az sem mindegy hogy miért akarsz vele beszélni. 5 hónap után felesleges újra nekikezdeni a beszélgetéseknek, max annyi eredménye lesz hogy újra vagy még jobban elmérgesedik a helyzet, pláne ha a másik így áll hozzá. Ha az önigazolást keresed, akkor barátnőkkel beszélgess. Ne várd hogy majd hirtelen megvilágosodik a volt párod és neked ad igazat, vagy válaszokat kapsz, amikor ennyire elutasító. Egyszer megpróbáltál kezdeményezni, nyitni felé, nem úgy reagált ahogy szeretted volna, akkor hagyj fel a reménykedéssel. Az egész további életedet megkeserítheti ha az jár folyton a fejedben hogy mi lett volna ha. Egyszer már lezártátok, nem lehet szebben lezárni ha akkor elhangzottak olyan dolgok amiknek nem kellett volna. De ha vele nem is, barátokkal, családdal mindenképpen beszélgetned kellene szerintem. Sovány vigasz, tudom :(
7/16 anonim válasza:
Egy szakításon nem igazán van mit megbeszélni.
8/16 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon nehéz, mert 16 éves korom óta vele voltam. Szakítottam, mert nem éreztem, hogy megbecsülne, tisztelne.. igazából ez a nyolc év is csak rajtam múlt.. Hogy ennyi ideig bírtuk. Reméltem, ha egy kicsit egyedül van, akkor rádöbben, hogy viselkedett velem. Beszéltünk a szakítás után, de akkor még nagyon a szívemre hallgatva sírtam, hogy megbántam és hogy szeretem. Azért csak most kerestem fel ismét, hogy hátha már átgondolta. És, hogy én is átgondoljam ezt az egészet. De nagyon szeretem:( Még mindig. Ő viszont egyszerűen csak semlegesnek tart, és azt mondta lezárta, nincs miről beszélnünk. Jól elszúrtam:(
2013. máj. 11. 22:33
9/16 A kérdező kommentje:
Szakításkor ő nagyon kiborult.. Lehet hogy az önérzetének is odacsapott, hogy pont én szakítok. De így láttam helyesnek szerettem volna ha egy kicsit elgondolkodik.. Nem tudom most mi tévő legyek:(
2013. máj. 11. 22:34
10/16 A kérdező kommentje:
Az első szerelmet el lehet csak így engedni? Semmi tapasztalatom nincs, hogy ez hogy működik? Elfelejtem és majd jön más?: (
2013. máj. 11. 22:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!