Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kb 180 cm-s pasinak hány kilónak kéne lennie?

Én 178 cm magas vagyok, 74 kiló, sportos testalkatú...
A Body Mass index szerint, ekkora magassággal 66-80 kg-ig egészséges a testsúlyod. E felett túlsúlyos, alatta pedig alultáplált vagy. (Természetesen a BMI is csak viszonyításnak jó, nincs kőbe vésve semmi.)
Mosolygós napot!
22/F

Sajnos ha nem hízol, akkor nem eszel eleget! Hiába érzed úgy, hogy sokat eszel, mégsem elég, mert az anyagcseréd, az életmódod több energiát használ el.
Ha hízni akarsz, többet kell enned.

A 17:52-es válaszoló vagyok új gondolatokkal...
Nah közben kerestem egy linket, mivel én fejből írtam az előbb az adatokat. Ezt itt ni:
Ezek szerint 63 kg-al, és 180 cm-el a Body Mass Indexed (továbbiakban BMI) 19.4, ami még a normális kategória alsó részébe tartozik. Tehát ez még nem kórosan sovány, úgyhogy első lépésben nyugodj meg.
Második lépésben döntsd el, a két út közül melyiken indulsz el:
1. Elfogadod magad így ahogy most vagy
2. Változtatni akarsz, és magadra szedni néhány kilót
Az 1. variáció egyértelmű, ha mégsem tudod hogy kell, erre is vannak 5leteim, keress meg privátban.
A 2. esetben étkezz többet, és kezdj el aktívan sportolni. Az elsősorban megfelelően fehérjedús étrendet alkalmazva (természetesen a többi bevitelt sem feledve) jelentős izomtömeget tudsz magadra szedni viszonylag rövid idő alatt (néhány hónap). Amiket ajánlok sportokat (ebben a sorrendben): kettlebell, kondizás, harcművészetek/küzdősportok. Ezeknek mind utána tudsz nézni interneten, mint ahogy a helyes táplálkozásnak is.
Sok sikert:
22/F

énis 180 cm vagyok 68 kg kb
de csak 14/f vagyok :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!