Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet rajta változtatni, vagy aki ilyen, az ilyen is marad?
Már nem tudom hogy toleráljam a barátomat. Semmi mást nem tud csak panaszkodni, de azt vég nélkül. A kapcsolat elején is szeretett panaszkodni, de nem ennyire. Akkor még voltak normális beszélgetéseink. Most már nincsenek. Mindennel problémája van. Panaszkodik a munkájára, a főnökére, a kollégáira, az utasokra, a többi autósra, a fizetésére, az időjárásra, a szomszédaira, szóval úgymond az egész világra. Átjön hozzám, és csak dől belőle a siránkozás. Én meg úgy érzem magam, miután elment, mint egy kifacsart citrom. Szinte semmi erőm nincs az ilyen litániák után.
Igaz, rólam is érdeklődik, de az a beszélgetések talán 1 százaléka, a többi róla szól, illetve a jobbára mondvacsinált problémáiról.
Most pl. anyám nálam lábadozik a combnyaktörése után. Jól gyógyul, semmi komplikációja nincs szerencsére. De meg nem kérdezte volna egyszer sem, hogy mégis hogy van. De ha neki fáj a lába, vagy a dereka, vagy bármije arról napokig tud siránkozni, és meg van sértődve, ha én nem kérdezem meg, hogy hogy van.
Vissza lehet hozni a normális énjét, vagy alapból ilyen csak az elején még megpróbált más lenni? Én 34/N ő 39/F.
Nekem is ez az energiavámpír dolog jutott eszembe, csak eddig azt hittem, hogy ez csak valami kitaláció. De most már kezdem elhinni, hogy nem, és tényleg létezik.
Kedves négyes másképp is ki szokott "facsarni" de tény és való, hogy sokkal ritkábban, mint a panaszkodásával.
Próbáltad már neki megmondani, hogy hagyja abba?
Sajnos én is ilyen negatív vagyok, de azért a szerelem, barátság elfeledteti velem a hülye iskolatársakat, a többi biciklist, a rossz időt és a szomszédokat. :)
Tehát, ha beszélhetek a szerelmemmel, elszáll az összes negatív! :D
Viszont lehet, hogy a párodon már nem lehet segíteni :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!